Arifa

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Şubat 2012 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 28.50 TL Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10, 34440, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Şub 29, 2012

Türkiye, Irak, Romanya, Hollandalı müzisyenlerden oluşan Arifa, Arap, Anadolu ve Balkan melodilerini elektronik ve çağdaş bir altyapı ile bir araya getiriyor. İlk performans albümleri “Beyond Babylon” 2010 yılında Hollanda’da Mundus Records tarafından basılmış ve “En İyi Dünya Müziği Albümü” olarak ödüllendirildi.

Alex Simu (Romanya)

Bükres doğumlu Alex, 22 yaşında Romanya'da 'En İyi Yeni Jazz Sanatçısı' ödülünü almıştır. Amsterdam konservatuarı'nda ve New York- Manhattan jazz okulu'nda Jazz öğrenimini tamamladıktan sonra 2009 yılında Avrupa jazz orkestrasına kabul edilmiştir.

Osama Abdulrasol (Irak)

Irak doğumlu Osama, İngiltere'de klasik gitar ve doğu müziği eğitimi almıştır. Dünyanın bir çok yerinde çalmış ve dünyaca tanınan sanatçılara eşlik etmiştir; De Filharmonie, Flemesh Radio orchestra, Goran Bregovic, Tom Robenson, BJ Scott, Olla Vogalla, Mesopotamia, Weshm, Jahida Wehbe, Ghade Shbeir ve daha birçoğu.

Mehmet Polat (Türkiye)

Urfa ve İstanbul'da klasik müzik eğitiminden sonra yeni bir ud çalma tekniği geliştirmiştir. 2007 yılında Hollanda- Rotterdam Üniversitesinde Hint Müziği eğitimi almış ve bir çok prestijli orkestrada çalmıştır. Nederlands Blazers Ensemble, Metropole Orchestra,The Black Pencil Project, Theo Loevendie ve Maarten Altena'nın dünya premiyerinde çalmıştır. Hollanda ve Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Amsterdam, Bimhuis, AKM (Istanbul), Cemal Reşit Rey (Istanbul), Orta Doğu, Latin America ve bir çok farklı mekanda ve ülkede solo konserler vermiştir.

Sjahin During (Türkiye & Hollanda)

Sjahin Bayuba Cante, Turqumstances, Tarhana & Afro Anatolian Tales gibi başarılı grupların kurucusudur. Müzikal kariyeri boyunca, Arto Tunçboyaciyan, Aynur, Naseer Shamma, the Gypsy's from Rajasthan, Theodosii Spassov, Ghalia Benali, Sidi Larbi Cherkaoui (Les Ballets C. dela B.), Suren Asaduryan, Mola Sylla, Karsu Donmez, Edmare Castaneda, Miguel "Anga" Diaz gibi sanatçılar ile çalışmıştır.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT