Arkas Trio

Tarihler: 21 Kasım 2018 Çarşamba ~ 21 Kasım 2018 Çarşamba 21 Kasım 2018 20:30

Yer: ENKA Oditoryumu

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2018 ~ Kas 21, 2018
Arkas Trio, 21 Kasım'da ENKA Oditoryumu'nda...

2011 yılında Türkiye’nin ilk kurumsal triosu olarak kurulan Arkas Trio, ENKA Oditoryumu’nda kusursuz bir performans sergilemeye geliyor. Sayısız ödüle sahip keman sanatçısı Tuncay Yılmaz ve piyanist Emre Elivar ile Uluslararası Çaykovski Yarışması’nda birincilikle onurlandırılan Alman çellist Gustav Rivinus’tan oluşan topluluk, İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin gibi şehirlerin festivallerinde verdiği konserlerin yanı sıra, İstanbul Devlet Senfoni, Bilkent Senfoni, İzmir Devlet Senfoni ve Bursa Bölge Devlet Senfoni gibi orkestralar ile aynı sahneyi paylaşarak büyük yankı uyandırmayı başardı. 

Farklı ve tematik projelerin içinde yer almayı ilke edinen Arkas Trio üyelerinin 2014 yılında İzmir'de Santa Maria Kilisesi’nde organist Johannes Geffert ile beraber gerçekleştirdikleri performans, her sene Mayıs ayında düzenlenen Santa Maria Konserleri’nin başlangıcı oldu. Sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı sürdüren Arkas Trio, Kamran İnce’nin bestelediği “Fortuna Sepio Nos” adlı eserin dünya prömiyeri ile çağdaş müzik alanında da öznel bir yer edindi. Kurulduğu yıldan itibaren birçok eserin Türkiye prömiyerini gerçekleştirmesiyle bilinen Arkas Trio’nun bu performansları arasında, Ankara’da Orkestra Akademik Başkent eşliğinde seslendirdiği Martinu Üçlü Konçerto ve İzmir’de yorumladığı Fazıl Say’ın “Space Jump” adlı triosu yer almaktadır.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Molyvos Uluslararası Müzik Festivali’nde iki konser veren, bu çerçevede Midilli Adası’ndaki Apollon Tapınağı’nda düzenlenen ilk konsere de imza atan Arkas Trio, 21 Kasım Çarşamba akşamı ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nda yerini alacak ve müzik tarihine iz bırakan beste ve eserleri, usta yorumlarını katarak klasik müzik tutkunları ile paylaşacak.

Konser Programı
S. Rachmaninov - Trio élégiaque No. 1, Sol minör
J. Turina - Trio No. 2, Si minör, op. 76
• Lento - Allegro molto moderato
• Molto vivace
• Lento - Andante mosso - Allegro vivo

-ARA-

F. Schubert - Trio No. 1, Si bemol Majör, D 898
• Allegro moderato
• Andante, un poco mosso
• Scherzo: Allegro
• Rondo: Allegro vivace

-Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT