Armand Van Helden

Tarihler: 18 Ekim 2008 Cumartesi ~ 18 Ekim 2008 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 45,00 YTL Kapıda: 50 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mh. Kazım Karabekir Cd. No:1 Eyüp Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2008 ~ Eki 18, 2008
FG 93.7 presents Godskitchen Urban Wave!
Armand Van Helden

18 Ekim 2008, Cumartesi
Otto Santral
23:00

FG 93.7 dünyanın en önemli dans müzik konsept partilerinden Godskitchen Urban Wave’i gururla sunar!
Benzersiz sahne kurulumu, görsel showlar’ı, dansçıları ve başka hiçbir etkinlikte şahit olmadığınız aktiviteleriyle Godskitchen Urban Wave, bu senenin en unutulmaz gecesini vaad ediyor. Bu benzersiz seri Rusya, Güney Afrika, İngiltere, A.B.D, Avustralya ve Çin’le beraber Türkiye’de de 18 Ekim’de Otto Santral’de PD organizasyonuyla ve Armand Van Helden’in performansiyla gerçekleştiriliyor.

Grammy’ye bir çok kez aday olmuş, house, electro ve hip-hop’u kendine has tarzıyla birleştiren ünlü isim yıllar sonra tekrar Istanbul’da! Underground kültürün ikonu Armand Van Helden’in 400’ü aşkın prodüksiyonu arasında, Witch Doctor, Da Funk Phenomena, Ultrafunkula, You Don’t Know Me, Je T’aime, NYC Beat ve MyMyMY gibi hitler yer alıyor.

Armand Van Helden
http://www.myspace.com/armandvanhelden
Günümüz elektronik müzik sahnesinin en önemli isimlerinden Armand Van Helden, hip-hop ve house türevlerini, kendine has prodüksiyon anlayışı ile birleştirdiği kavramsal albümlerinin yanısıra, ortaya çıkardığı ‘hip-house’u, performanslarıyla kitlelere aktarırken, bir çok kez Grammy ödülüne aday gösterildi ve ödül kazandı.

Babasının Amerikan Hava Kuvvetleri’ndeki konumu itibariyle çocukluğu başta Hollanda olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde geçen Armand Van Helden, bunun yanısıra birçok Ortadoğu ve Asya ülkesinde bulundu. Farklı kültürlerin içersinde şekillenen algısı onu müziğe itti. Önceleri elektronik davul ile başlayan serüven daha sonraları plakları keşfetmesiyle elektronik müziğe kaydı. Seksenli yılların sonlarına doğru ülkesine geri dönen Armand Van Helden, X-Mix Productions üyesi olurken daha sonraları hem resident hem ilerletici olarak yer alacağı Loft’da çalmaya başladı. İlk single çalışması “Stay On My Mind”ı Nervous Records’dan yayınlayan sanatçı, 1994 senesinde “Witch Doktor” adlı single’ı piyasaya sürdü.

Reel 2 Reel, New Order, Blondie ve Daft Punk gibi gruplara yaptığı remix çalışmalarından sonra 1996 senesinde “Old School Junkies: The Album” adlı ilk albümüne imza attı. 1997 senesinde de Tori Amos’un bir şarkısını mixleyerek “Professional Widow” adlı single çalışması ile İngiltere listelerinde zirveye yerleşti. 1997 senesinde “Da Club Phenomena” adlı ikinci albümünü piyasaya süren Armand Van Helden, aynı sene “Live From Ya Mother’s House” adlı konser albümüyle “Enter The Meatmarket” adlı 2. albümünü de yayınladı.

Geride bıraktığımız sene içerisinde, çok konuşulan son albümü ‘Ghettoblaster’ ile karşımıza tekrar çıkan Armand Van Helden, ‘NYC Beat’, ‘I Want Your Soul’ ve ‘Je T’Aime’ ile dans pistlerini sarstı.

İngiltere sahnesini son dönemde ‘Switch’le sallayan, aynı zamanda Solid Groove olarak da tanıdığımız ünlü prodüktör Dave Taylor ile yürüttüğü stüdyo ortaklığıyla da çok konuşulan Armand Van Helden, başta A.B.D. ve İngiltere olmak üzere birçok mekan ve organizasyonun prestij ismi olarak dünyayı turlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT