Asaf Avidan - ICHNOLOGY Solo Tour 2023

Asaf Avidan - ICHNOLOGY Solo Tour 2023

Tarihler: 23 Eylül 2023 Cumartesi ~ 23 Eylül 2023 Cumartesi 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - ₺660,00 2. Kategori - ₺550,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2023 ~ Eyl 23, 2023

Son solo performansından bu yana beş yıl geçmesine rağmen, Asaf Avidan yeni ICHNOLOGY Solo Turu için tekrar sahneye tek başına dönüyor.

Önceki sevilen ve övgü alan solo turlarında olduğu gibi, hayranlarına yine unutulmaz bir geceye hazır olsun! Kendine has şarkıları, şarmant hikayeleri ve enerjik çoklu enstrümantal becerileri arasında mükemmel bir şekilde gezinen Avidan, sahnede tek başına görülmeye değer bir güç!

İsrailli şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Asaf Avidan, “ICHONOLOGY Solo Tour 2023” kapsamında İstanbul’a geliyor! İlk olarak, İsrail Ordusu'nda askerlik yaparken müzik yapmaya başlayan ve daha sonra "Asaf Avidan & the Mojos" adlı grubuyle müzikseverlerle buluşan sanatçı "The Reckoning" (2008) ve "Poor Boy / Lucky Man" (2009) adlı iki albüm yayınladıktan sonra, 2011 yılında solo kariyerine odaklandı.

Avidan, kırılgan sesi ve dokunaklı sözleriyle tanınan bir isim. Şarkı sözleri, genellikle aşk, kayıp ve intihar gibi ağır konulara odaklanıyor. Müziği, blues, rock, folk ve cazdan etkilenen Asaf’ın sevilen şarkıları arasında "One Day / Reckoning Song" (2012), "Different Pulses" (2012), "Love It or Leave It" (2013), “Over My Head” (2014), "Gold Shadow" (2015) ve "The Study on Falling" (2017) yer alıyor.

Avrupa'da birçok kez turne yapan; Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi ülkelerde listelerde üst sıralarda yer alan albümlere imza atan Asaf Avidan, ayrıca, "One Day / Reckoning Song" ile İngiltere'de en çok satan single'lardan biriyle tarihe geçti.

Canlı performansları, etkileyici ve duygusal bir deneyimdir. Sahnede kendine has bir tarzı vardır ve şarkılarına duygu yüklü bir yorum getirir. İzleyiciler, Avidan'ın samimi performanslarından ve kırılganlıkla dolu müziğinden etkilenirler.

Asaf Avidan, kendine özgü tarzı ve dokunaklı şarkılarıyla müzik endüstrisinde saygı gören bir sanatçıdır. 23 Eylül'deki Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi konserinde unutulmaz bir performans sergileyeceği kesin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT