Asaf Avidan The Study Of Falling -

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mart 2018 Salı 13 Mart 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik Günü: Tam 100.00 TL, Öğrenci 75.00 TL Tam - 90.00 TL Öğrenci - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ Mar 13, 2018
“One Day”/ “Reckoning Song” şarkısıyla listeleri altüst eden müzisyen, besteci ve söz yazarı Asaf Avidan etkileyici performansı ile 13-14 Mart’ta Zorlu PSM Studio’da!

Kapı Açılış 20.30
Asaf Avidan 21:30


İsrail doğumlu müzisyen Asaf Avidan, çocukluğunu Jamaika, New York ve İsrail gibi farklı coğrafyalarda geçirdi. 

2006 yılı Avidan için özel bir yıl oldu. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra ailesinin yanına Kudüs’e taşınan genç müzisyen kendini tamamen müziğe adadı ve ayrılığını, kalp kırıklığını incelediği 6 şarkıdan oluşan Now That You're Leaving EP’sini yayınladı. Yine aynı yıl  albümünün tanıtımı için bas gitarda Ran Nir, davulda Yoni Sheleg, gitarda Roi Peled ve çelloda Hadas Kleinman’ın yer aldığı Asaf Avidan & the Mojos isimli folk-rock grubunu kurdu. 

Asaf Avidan & the Mojos ile The Reckoning (2008), Poor Boy/Lucky Man (2009), Through the Gale (2010) albümlerini yayınladıktan sonra, Avidan solo kariyerine odaklanmak için gruptan ayrıldı. 

2012 yılında Berlin’li DJ Wankelmut’un “One Day” parçasında "Reckoning Song"u kullanması ve parçanın Avrupa listelerinde zirveyi kapması, gözleri Avidan’ın üzerine çevirdi. Aynı yıl “Different Pulses” albümü yayınlanan sanatçının ikinci albümü “Gold Shadow” 2015 yılının başında tüm dünyada piyasaya sürüldü.

The Mojos ile yayınladığı albümleri de sayarsak altıncı albümü olan “The Study on Falling”i 2017 yılında çıkaran Avidan, bu albümde 60ların Amerikasına saygı duruşu niteleğinde olan bir sound yakalamak için tüm albümü Amerika’da, daha önce Bob Dylan ve Tom Waits ile çalışmış yapımcı Mark Howard eşliğinde kaydediyor. Ve her zaman ki gibi, The Study on Falling ile Asaf Avidan, ilham aldığı müzik türlerine ustaca iliştirdiği atmosferik dokuları, başarıyla sergiliyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.- Bu konser sessiz konser statüsündedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT