Aşk Kurtaran Show by Faruk K.

Tarihler: 13 Ocak 2012 Cuma ~ 13 Ocak 2012 Cuma - Saat: 24:30

Yer: Xlarge Club

Adres: Meşrutiyet Cad. Kallavi Sok. No:12 Pera Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 530 491 0 888

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2012 ~ Oca 13, 2012
13 Ocak Cuma,
AŞK KURTARAN SHOW by FARUK K.

@ XLARGE CLUB
!! Show saati 00.30 !!

2012'nin ilk günlerinde coşkulu showlar eşliğinde Faruk K., dansçıları ve Xlarge show ekibinin hazırladığı Aşk Kurtaran gecesinde Xlarge bir eğlenceye hazır mısınız ??!

10 kişilik show ekibi bu büyük geceye harıl harıl hazırlanıyorlar. Tahta bacaklı akrobatımız ilginç bir show ile sizleri karşılarken, söz ve müziği Zeynep Dizdar'a ait Adalet Yerinde şarkısı misafirleri karanlığın içinde uzun soluklu bir keşfe çıkartacak.

Hiçbir yerde olmayan ortamı, showları ve ambiansı ile 13 Ocak Cuma gecesi Xlarge'ta Aşklar kurtarılacak. O geceye özel birbirinden keyifli showlar Xlarge sahnesinde yer alacak. Xlarge'ta o gece Aşk öğeleri ile süslenmiş dekoru, personel kıyafetleri ve showları ile 2012'nin ilk saatlerini doyasıya yaşayacaksınız. Daha sonrasında Havasızım parçasında gözlerinize inanamayacağınız bir ateş showu ve dansı sizlerle olacak. Faruk K. Azar Azar ve Artık Sevmeyeceğim şarkılarını canlı okurken bizler de hepbirağızdan eşlik edip eğleneceğiz.

Ardından sahnede Sevda Karababa ve Sedat Yeğin hit olmuş 1'er parçalarını okuyacaklar. Ve finalde tüm ekip sahnede yerini alacak. Paraşüt şarkısında sahnede kurulacak olan minyatür denizde ritm eşliğinde tüm dansçıların yüzdüğüne şahit olacaksınız !!

13 Ocak Cuma gecesi, sabaha kadar çok eğleneceğiz. Vücutlu Go-Goların bar üzerindeki dansları, Sexy Dansçı kızlarımız ve çılgın Xlarge eğlencesi ile coşkulu eğleniyoruz !! DJ Must-T, MC Vokal Jeyan, Dragqueens, Go-Go Boys & Go-Go Girls ve XLARGE CLUB ailesi ile size eğlenceyi hazırladık..

Aşk kurtaran emrinizde... Sakın geç kalmayın show saati 00.30 !!

Detaylı bilgi almak, loca ve stand rezervasyonu için;
0530 491 0 888
0536 687 11 04

Twitter : http://www.twitter.com/XlargeClub
Facebook : http://www.facebook.com/XlargeClub

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT