Aşka Dair Şarkılar

Aşka Dair Şarkılar

Tarihler: 14 Aralık 2017 Perşembe ~ 14 Aralık 2017 Perşembe 14 Aralık 2017 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 30.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2017 ~ Ara 14, 2017
Didem Balık ve Sinem Balık kardeşler, ‪14 Aralık Perşembe,Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda (CRR) ‬"Aşka Dair Şarkılar "konseriyle enfes bir müzik ziyafeti verecekler.

İkiz sanatçılar, yeni yıla girmenin heyecanını ile aşkın 7 dildeki halini anlatacaklar.Türkçe, Rusça, İngilizce,İtalyanca ,İspanyolca ,Fransızca şarkılar dinleyerek, kah Edith Piaf'ın melankolik şarkısı 'Padam Padam'ın, kah Fahir Atakoğlu'nun parçası 'Lal'in hüznüne kapılacaksınız. Ajda Pekkan 'ın söylediği 'Düşünme Hiç'i farklı bir yorumla dinleyeceksiniz .Bir an gelecek, Emma Shapplin ' in 'Spente le Stelle' parçasının melodisiyle yıldızlara ulaşacaksınız ,sonra aşkın en kırmızı halini yansıtan Rusça Occi Corni nağmeleriyle yüreklerinize dolacak.Zaman zaman da Bessame Mucho gibi Latin şarkılarla coşacaksınız. 
Balık kardeşlere ,Big Band Orkestra ile Evren Karakul ,Kerim Altınörs gitarıyla ,Erman Ezgin 'de dans şovuyla eşlik edecekler.Konser saat 20.00'da başlayacak.
Opera Twins (Opera İkizleri) adıyla tanınan Didem ve Sinem Balık, İzmir'de doğdular. 1998-1999 yıllarında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldular. 1998 yılı sonlarında, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda kariyerlerine başladılar. Antalya Opera ve Balesi'nde Sinem Balık; Kálmán'ın “Çardaş Prensesi” operetinde, Slyva Varescu başkarakterini, Didem Balık; Verdi'nin “La Traviata” operasında Flora karakterini canlandırdı.

Sanatçılar; 2000 yılında Konservatuvar Mezunları Derneği tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla Avusturya'ya gönderildiler. Viyana'ya Prayner Konservatuvarı'na devam ettiler. 2003 yılında, Sinem Balık Viyana Devlet Opera ve Balesi Korosu'yla (Staatsoper) Salzburg Festivalin'de (Salzburger Festspile) 7 eser söyledi. Didem Balık “Teather an der Wien”de 2 ayrı eserde görev aldı. Avusturya'da; Plácido Domingo, Lia Lantieri, Katia Riccarielli, Dolora Zajick, Juan Diego Flórez, Maximilian Cencic, Francisco Gutiérrez, Toma Popescu ve Manfred Mayerhofer gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle ile repertuvar, yorum ve teknik çalışmaları yaptılar. Didem Balık, 2007 yılında "I Due Timidi" Operası “Signora Guidotti”, “Madre di Mariuccia” ve “Lisa” rolleriyle Viyana Kammeroper'de temsiller verdi. Sanatçılar, 2000 yılından beri "OperaTwins" olarak, aralarında Avusturya ve Türk Cumhurbaşkanları, Benin Kralı, Viyana Eyalet ve Belediye Başkanları, Parlamenterler, prens, prensens ve kontların bulunduğu, seçkin topluluklara dünyanın çeşitli şehirlerinde (Viyana, Linz, New York,Washington D.C., Antalya, Ankara, İstanbul, İzmir, Essen Düsseldorf, Frankfurt, Galaz) konserler verdiler.

7 dildeki repertuvar çeşitliliğiyle birçok uluslararası festivale katılan Opera Twins'in repertuvarlarında; opera aryaları ve düetlerinin yanı sıra, Türk ve Arjantin tangoları, Türk ve Broadway müzikalleri, operetler, zarzuella, film müzikleri, Türk bestecilerinden eserler de bulunmaktadır.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT