Aşkın İzinde

Tarihler: 22 Kasım 2018 Perşembe ~ 22 Kasım 2018 Perşembe 22 Kasım 2018 20:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: - Tam 35.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Orta Mahalle Üniversite Cad. No:27 Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00

Faks: 0216 483 90 13

Web: http://sgm.sabanciuniv.edu

E Posta: sgm@sabanciuniv.edu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2018 ~ Kas 22, 2018
Aşkın İzinde konseri Sabancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek.

KEVORK TAVİTYAN (bariton) - DİLBAĞ TOKAY (viyolonsel) - EMİNE SERDAROĞLU (piyano)

G.F. Handel Lascia Ch’io Pianga, Rinaldo
A. Vivaldi Se Il Cor Guerriero, Tito Manlio
J.P. Rameau Antenor’un Aryası, Dardanus
G. Giordani Caro Mio Ben
F. Schubert Lob der Thranen
Gretchen am Spinnrade
F. Mendelssohn Lied ohne Worte Op.109
F. Schubert Standchen

***ara***

E. Grieg Ich Liebe Dich Op.5 No.3
J. Massenet Élégie
G. Fauré Après Un Rêve Op.7 No.1
C. Saint-Saens Allegro Appassionato
E. Elgar Salut d'Amour Op.12
S. Rachmaninov Vocalise Op.34 No.14
A. Borodin Slushayte, Podruzhen’ki, Pesenku Moyu 
Razlyubila Krasna Devitsa
Krasavitsa-Ribachka
E. Satie Je Te Veux 

Kevork TAVİTYAN (bariton)
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 1995 yılında profesyonel opera kariyerine başladı. 1998’de İDOB kadrosuna katıldıktan sonra Rigoletto,  La Traviata, Maskeli Balo, Prens Igor ve Belisario gibi pek çok operada başrollerde sahneye çıktı. Solistliğinin yanı sıra koro şefliği çalışmalarına yönelen sanatçı, Salerno’da I Mille Colori dell’Arte koro festivaline ve Essen’de Essen 2010 Avrupa Kültür Başkenti Sing! Day of Song gala konserine 60.000 kişilik seyirci önünde koro şefi olarak katıldı; İDOB Korosu, Acapella Grup 34 Korosu, Sabancı Üniversitesi Klasik Müzik Korosu’nun şefliklerini yürüttü. Kevork Tavityan, solistlik ve koro şefliği çalışmalarının yanısıra MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak şan dersleri vermeye devam etmektedir. Sanatçı, opera rolleri dışında geniş bir lied ve oratoryo repertuvarına sahiptir.

Dilbağ TOKAY (viyolonsel)
Viyolonsele Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda Reşit Erzin’le başlayan Dilbağ Tokay, yurt içinde ve yurtdışında da İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Bulgaristan, Suriye, Pakistan; KKTC, Belçika, Sırbistan, Avusturya, Hindistan, Brezilya’da konserler verdi. Ayrıca Brezilya, Sırbistan, Suriye, Kırgızistan ve Türkiye’de masterclass’lar verdi. Türkiye’nin yanı sıra, Bulgaristan ve İtalya’daki önemli yarışmalara jüri üyesi olarak davet edilen sanatçı, 2017 yılında Tengri Müzik Festivali’nde ve Ayvalık Müzik Festivali’nde orkestra ile solist olarak konserler verdi. İstanbul Müzik Festivali ve Gümüşlük Festivali’nde konserler veren sanatçının eğitmen olarak, Bulgaristan ve İtalya’dan aldığı “Yüksek Eğitmen” ödülleri, Hırvatistan Uluslararası Antonio Janigro Viyolonsel Yarışması’nda “En Başarılı Hoca Ödülü”, Donizetti Müzik Ödülleri’nde “Yılın Müzik Eğitmeni” yer almaktadır. CelloPianoDuo ile Türk bestecilerinin eserlerinden oluşan “Turkish Music for Cello and Piano” isimli, dünya devi NAXOS'dan çıkmış CD'si ile 2016 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri'nde Kayıt Ödülü’ne layık görülen sanatçı halen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Emine SERDAROĞLU (piyano)
Piyano eğitimine Ersin Onay ile başladı, Fuat Türkay ve Cana Gürmen ile devam etti. Illinois Wesleyan Üniversitesi Müzik Bölümü’ne burslu olarak kabul edildi ve lisans eğitimi süresince piyano çalışmalarını Mark Hansen ile sürürdü. Yüksek derece ile mezun olduktan sonra, Austin Texas Üniversitesi’nde William Race ile piyano ve piyano pedagojisi dallarında yüksek lisans yaptı. Ayrıca, Lala Margulis, Igor Kipnis, Rita Sloan, Ratko Derlorko ve Andrey Diev gibi eğitmen ve yorumcular ile çalıştı. Daha sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Genel Müzikoloji Bölümü’nde PhD çalışmalarını tamamladı ve Dr. ünvanını kazandı. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İsveç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İstanbul ve Ankara’da resitaller verdi. Solo piyano çalışmalarının yanı sıra pek çok şancı ve farklı enstrümanlar ile oda müziği çalışmaları yaptı. Piyanist, 1998 yılından bu yana Dilbağ Tokay ile viyolonsel-piyano ikilisi olarak yurtiçi ve yurtdışında düzenli olarak konser vermekte ve ikili olarak gerçekleştirdikleri Türk bestecilerinin eserlerinden oluşan “Turkish Music for Cello and Piano” isimli, dünya devi NAXOS'dan çıkmış CD'si ile 2016 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri'nde "Mikrop Gramofon Kayıt Ödülü"ne layık görülmüştür. Sanatçı, Türk bestecileri ve piyano pedagojisi alanında araştırmalarına devam ederek, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen konferanslara aktif olarak katılmaktadır. Emine Serdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nde öğretim görevlisidir.

-7 yaşından küçükler salona alınmayacaktır.-7 yaş ve üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT