Aşkın Nur Yengi ile Sahne Tozu

Tarihler: 25 Şubat 2015 Çarşamba ~ 25 Şubat 2015 Çarşamba Saat:21:00

Yer: Sahne Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 112 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Alabeyi sok. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 10 45

E Posta: info@sahnebesiktas.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2015 ~ Şub 25, 2015

Aşkın Nur Yengi, Sahne Tozu adlı projesi ile Sahne Beşiktaş'ta sevenleriyle buluşuyor.

"Bu projeden lütfen sadece gerçek müzikseverlere bahsedin. Siz de bir müzikseverseniz, ister yanınızda bir enstrümanınızı getirin, ister gelin siz de bir şarkı söyleyin, ister kalkın dans edin, ister sadece gözlerinizi kapatıp iki yana sallanın. Sadece alkışlarınızla bile Aşkın Nur Yengi'nin bir sonraki konseri için hangi şarkıları seçeceğine yön verebilirsiniz."

Sahne Tozu, müzikseverler için çok özel bir proje...

Dinleyiciyle müzisyen arasında her zaman görünmez bir duvar vardır. Müziksever; sahne performanslarında, albümlerde müziğin işlenmiş halini duyar. Oysa müzisyenler, provalar sırasında bir araya geldiklerinde, belli bir süreyle sınırlı olmadıkları için, dinleyiciyi  sürekli memnun etme endişesi yaşamadıkları için, o anda içlerinden geleni de yaparlar. Sahne Beşiktaş, bir sanatçının provalarını yani müziğin işte bu yalın halini müzikseverlere açıyor.

Aşkın Nur Yengi, son derece tecrübeli bir sanatçı olmasına rağmen sahne performansları olmadığı zamanlarda bile düzenli olarak prova yapıyor. Sanatçı bu başarısını, güzel sesinin yanında, bu disiplinli çalışmasına borçlu...

Aşkın Nur Yengi, provalarını normalde bir ses stüdyosunda yapıyor ve sıklıkla stüdyoya başka bir iş için veya kendisini görmeye gelen bazı sanatçı veya sanatsever dostları da bu provaya katılıyor. Kimi yanında getirdiği enstrümanlarıyla, kimi sesi, kimi sadece müziğin yarattığı duyguları paylaşarak katılıyor. Bu birliktelik, bazen yeni fikirlerin doğmasını sağlıyor. Müzik en çok bu ortamda gelişiyor.

Sevilen sanatçı artık provalarını bir süre Sahne Beşiktaş'ta yapacak ve bu çalışma anlarını hem her zamanki gibi şahsen tanıdığı dostlarına hem de müzik dostlarına açacak. Sadece kendi şarkılarını değil, pek çok müzik dalından en güzel şarkıları da repertuvarında bulundurmak için provasına dahil edecek. Aşkın Nur Yengi'ye performanslarında ve provalarında, Türkiye'nin en başarılı sanatçılarıyla çalışan Music Box Orkestrası eşlik ediyor. Bu, bir eğlenceden ziyade müzikseverlerin müzik için buluştuğu bir etkinlik... Masalı düzende, keyifli ikramlarla, yakın, sıcak bir ortam.... Eğlence bu etkinliğin kuvvetli bir yan etkisi...

Giriş ücretleri, prova ortamındaki tüm ekip ve ekipmanı Sahne Beşiktaş’a taşımaktan ve bir grup insanın bir mekanda buluşmasından kaynaklanan temel masrafları karşılamak amaçlıdır. Sanatçı, müzisyenler ve mekanın büyük kazancı ise bu projeyi yapmış olmanın verdiği tatmindir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT