Aslı Demirer

Tarihler: 22 Haziran 2018 Cuma ~ 22 Haziran 2018 Cuma 22 Haziran 2018 22:30

Yer: Ark Music & Gigs

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2018 ~ Haz 22, 2018
Aslı Demirer, harika performansı ile 22 Haziran'da Ark Music & Gigs sahnesinde...

Aslı Demirer

"Müziğe küçük yaşlarda keman eğitimiyle başlayan Aslı Demirer, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı mezunudur. İlkokul sonrası,yarı zamanlı konservatuvar eğitimi almış,çocuk korolarında ilk sahne tecrübelerini edinmiştir.Ardından İ.t.Ü devlet  konservatuvarı sınavını kazanıp İstanbul'a yerleşmiştir.Konservatuvar eğitimini sürdürürken aynı zamanda çeşitli grup ve orkestralarda keman çalıp, şarkı söyleyen Demirer; birçok sanatçıya sahnede ve albümlerinde geri vokal yaptı. Sanatçı ayrıca reklam, dizi ve sinema müzikleri yaptı ve seslendirdi.

Birçok albüm, toplama albüm, soundtrack albüm ve ortak projede konuk sanatçı olarak yer alan Aslı Demirer, işin mutfağına duyduğu ilgiden, 2-3 yıl kadar müzik stüdyolarında kayıt teknisyenliği ve vokal koçluğu da yaptı. Sinema, dizi ve reklam müzikleri yazmaya ve seslendirmeye devam eden sanatçı; 2011 yılında Türkiye'ye özellikle alternatif müzik dalında güçlü isimler katan M. Music Factory Yarışması'nda birincilik ödülü kazandı.2013 yılından bu yana müzik kariyerine,kendi solo çalışmalarını yayınlayarak devam eden Aslı Demirer,O Şarkı,Madem,Saat 12,Korkak,Dünyanın En Aşk Yeri,Bilirsin,Lodos isimli şarkılarını dinleyiciyle buluşturmuştur."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı Açılış: 22:30’dur- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT