Asmalı Showcase: Ricochet, Halimden Konan Anlar, ÇGS

Tarihler: 23 Ocak 2013 Çarşamba ~ 23 Ocak 2013 Çarşamba Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 22.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2013 ~ Oca 23, 2013

Babylon’da bu sezonun ilk Asmalı Showcase’i gerçekleşiyor!

Babylon, 23 Ocak Çarşamba akşamı İstanbul alternatif müzik sahnesinin son dönemdeki en heyecan verici gruplarını ağırlamaya hazırlanıyor. Gecenin adını sıkça işittiğimiz indie ve post rock’ın başarılı temsilcilerinden Ricochet yapacak. Ardından son zamanlarda verdiği performanslarla gönülleri fetheden Halimden Konan Anlar sahne alacak. Son olarak da gürültücü üçlü ÇGS ile eğlencenin zirvesine çıkacağız.

Ricochet
Yaklaşık on yıldır değişen kadro ve isimler altında müzik yapan İstanbullu topluluk Ricochet‘nin “Burning One” adlı ilk albümü Peyote Müzik bünyesinden çıkan albümler arasında. Ilk çalışmaları Capt. Ahab’ı 90’ların sonlarında kaydeden 5’li ikinci albümlerinin ardından bu sene 3. Albüm çalışmalarına başladı ve Sycamore isimli single ve klibi yayınladı.
Ricochet’nin müziği rock tarihinin farklı kulvarlarından ve dönemlerinden referanslar taşıyor ve en çiğ haliyle, davul, bas, gitar ve vokallerin güçlü bir birleşimi.

www.wericochet.bandcamp.com

Halimden Konan Anlar
Henüz tam olarak kaç kişi olduklarını kendilerinin bile bilmediği Halimden Konan Anlar, eski zamanlarda kasabaya gelen sirkin coşkusunu yaşatırken, hamamda koca karıların nasıl bayıldığını gösteren ayıları, Afrikalı blues şarkıcısı çöp toplayıcı kadınları, Küba'da öğleden sonralarını, Jim Jarmusch'un Tom Waits'e çekimden önce oyun verişini, tape recorder'ları, plakları, kurşun kalemle sarılan boğulmus kasetleri, Bukowski'nin şiir okuma gecelerini, sırtında bebeği varken tek eliyle tütün sarabilen İspanyol kadınları, yıllarını bıyığını uzatmaya adayan guruları, piçkuruları ve boyalı suluları karıştırmayı hayal ediyor.

halimdenkonananlar.com

ÇGS
Saman alevi gibi bir zekânın ürünü olan grup kısa tarihinde çok kısa konserler vererek izleyenlerinin canını sıkmıştı. Müzik mafyasının müziği katledenler listesine giren grup, aldığı boykotu iyi değerlendirdi ve tekrar sahnelere geri döndü. Doktor Dee, Mimi ve 3131'in sahnede umarsız hareketlerini görmek ve bu oyunun bir parçası olmak için CGS sadece konserlerde seyredilir. Gerisi boş bir hayal ürünüdür. Ayrıca müzik öldü yaşasın Müzik.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT