At the Gates

Tarihler: 08 Ocak 2015 Perşembe ~ 08 Ocak 2015 Perşembe 21:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: Ayakta - 74.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2015 ~ Oca 8, 2015

Melodik Death Metal türünün İsveçli yaratıcıları %100 Metal ile ilk defa Türkiye’ye Geliyor!

%100 Metal İsveç’in en önemli metal gruplarından At The Gates’i Türkiye’de ilk kez 8 Ocak 2015’te garajistanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.

%100 Metal yeni sezonu bir ilk ile açıyor. Geniş kitlelerin In Flames, Dark Tranquility gibi gruplar ile tanıdığı Gothenbourg Sound olarak adlandırılan melodik İsveç Death Metali’nin yaratıcıları At The Gates 8 Ocak 2015’te ilk defa İstanbul’a geliyor.

At The Gates, dünya metal piyasasında çok büyük etki yarattığı halde 1995’te piyasaya çıkardığı “Slaughter of The Soul” albümü sonrasında kariyerine bir süre ara vermeyi tercih etti. 2007 yılında tekrar bir araya gelip Wacken, Roskilde, Graspop, Hellfest gibi çok büyük festivallerin de dahil olduğu performansları içeren bir turne yapan grup, Avrupa, Amerika ve Japonya konserinden sonra tekrar kariyerine ara verdi.

2010 yılında yeniden bir araya gelen At The Gates’in ajandasında bu sefer sadece konser ve turneler değil, yeni albüm çalışmalarına da yer alıyor. 4 yıllık çalışmanın ardından 27 Ekim 2014’te yeni albümü “At War With Reality’’yi ünlü Alman plak şirketi Century Media etiketi ile piyasaya çıkaracak.

Albümün tanıtımı kapsamında uzun bir turneye çıkan At The Gates’in duraklardan biri de Türkiye olacak. Grup Türkiye’deki ilk performansını gerçekleştirmek üzere %100 Metal konserleri kapmasında İstanbul’da garajistanbul’da sahne alacak. İstanbul tarihinin en etkileyici canlı performanslarından birine tanıklık edecek ve İstanbul At The Gates ile, At The Gates ise Türk seyircisi ile karşılaşacak.

 


- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 20:00'dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT