Atiye İle İstinye Park Coşacak

Tarihler: 27 Eylül 2013 Cuma ~ 27 Eylül 2013 Cuma 14:00

Yer: İstinye Park

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2013 ~ Eyl 27, 2013
Atiye İle İstinye Park Coşacak

Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından düzenlenen 'Tayvan Excellence Günleri', 27 Eylül’de saat 14:00’da İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Atiye’nin performansı ile açılıyor.

İstinye Parkt’ta görkemli showlar ve gösterilerle sergilenecek olan 42 adet Tayvan markasına ait 110'dan fazla Tayvan ürününü içeren ‘Taiwan Excellence Günleri’ 27 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında görülebilecek.

Açılışında ünlü sanatçı Atiye’nin performansının gerçekleşeceği etkinlikle birbirinden farklı ve değerli hediyelerin dağıtılacağı heyecanlı yarışmalar da düzenlenecek. Daha önce İngiltere, Brezilya, Hindistan, Endonezya ve Çin’de düzenlenmiş olan ‘Taiwan Excellence Günleri’, Tayvan Ekonomi Bakanlığı girişimi olarak Tayvan Dış Ticaret Ofisi (BOFT), Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA) ve Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul Şubesi ortaklığında gerçekleştirilecek. Etkinlik, Türkiye’de Tayvan markalarına yönelik tüketici farkındalığını artırmak amacıyla düzenleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT