Audioban Sunar: document1 & Cava Gr

Tarihler: 20 Kasım 2019 Çarşamba ~ 20 Kasım 2019 Çarşamba 20 Kasım 2019 20:30

Yer: Anahit Sahne Beyoğlu

Ücret: - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2019 ~ Kas 20, 2019
Audioban hip-hop’tan dub’a, IDM’den elektronika’ya uzanan bir gece için document1 ve Cava Grande’yi Anahit Sahne’de ağırlıyor.

Bağımsız müzik sahnesinin iki özgün projesi, 20 Kasım Çarşamba gecesi melankoli ve dansın el ele yürüdüğü performanslarla İstanbul’u etkisi altına alacak.

2014’ten beri bağımsız müzik sahnesinin aktif isimlerinden olan document1, ilk albümü Lines’ı 2018’de yayımladı. Geleneksel dans müziğinden hip-hop ve dub’ın melodik yapılarına, geniş bir ses dünyasına sahip olan sanatçıya sahnede davulda Çağdaş Topal, bas gitarda Emre Dereli ve saksafonda Tarık Karakoç eşlik edecek. 

Cava Grande
Elektronik müzik ikilisi Portecho’dan tanıdığımız Tan Tunçağ, Cava Grande projesiyle dinleyiciyi melankolik IDM ve elektronika topraklarında bir yolculuğa çıkarıyor. Analog synthesizer sesleri ve karanlık ritimlerle çizdiği ses manzarasını 2018’de Worm Universe albümüne aktaran Cava Grande, son single’ı Ghost / Vessels’ı geçtiğimiz baharda dinleyiciye sundu.  Bilgisayar oyunlarına müzik üretmektense kendi müziğine oyunlar üreten Tan Tunçağ’ın Cava Grande’nin A Fine Mess adlı şarkısı için yarattığı bilgisayar oyunu, 2018’de Steam üzerinden piyasaya çıktı. İkinci albümünü bu yıl yayımlamaya hazırlanan Cava Grande’ye canlı performanslarında trombon ve synth’lerde Hazal Döleneken, görsellerde Miray Kurtuluş, trompetlerde Serkan Emre Çiftçi katılıyor.

- PDF biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT