Audioban Sunar: Non Square

Tarihler: 15 Mart 2019 Cuma ~ 15 Mart 2019 Cuma 15 Mart 2019 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 56.00 TL Ayakta Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2019 ~ Mar 15, 2019
İstanbullu prodüktör, ses tasarımcısı ve besteci Korhan Oraydın’ın glitch, ambient, techno ve breakbeat’ten gücünü alan sahne projesi Audioban Sunar: Non Square 'Reflections of Us' Albüm Lansman Konseri Salon İKSV'de!

Sinema ve reklam sektöründe ses tasarımcısı olarak çalışan, şimdiye kadar pek çok müzisyenin albümüne prodüktör ve ses tasarımcısı olarak katkıda bulunan Korhan Oraydın, sahnelere yansıyan Non Square projesinde glitch, ambient, techno ve breakbeat gibi elektronik müziğin karanlık tonlarını müziğine taşıyor. 2016’da Fransız plak şirketi InFiné’nin Explorer2 toplamasında yer alan sanatçı, müziğini “girift elektronik müzik” olarak tanımlıyor. Bu tanıma uygun olarak elektronik müziğin farklı kollarını müziğinde iç içe geçiren Non Square, 19 Ocak’ta ‘Land of Nod’ ve ‘Other Side of the Way’ şarkılarından oluşan kendi ismini taşıyan teklisini yayımladı. Bu tekli, pek yakında Audioban etiketiyle yayımlanacak ‘Reflections of Us’la tam takım bir albüme dönüşmeye hazırlanıyor. İlk Non Square albümü olarak kayıtlara geçecek ‘Reflections of Us’ın lansman konserinde, hem sanatçının müzikal kimliğinin yansımalarına hem de bu yansımaların dinleyiciler üzerindeki etkisine ilk kez şahit olacağız. 

Elektronik müziğin çekici karanlığının gecenin karanlığıyla iç içe geçeceği, derinlikli ve nitelikli bir elektronik müzik akşamı.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT