AUDIOBAN SUNAR: RASHIT

Tarihler: 13 Aralık 2019 Cuma ~ 13 Aralık 2019 Cuma 13 Aralık 2019 20:00

Yer: The Wall Saloon & Performance

Ücret: Genel Giriş - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, 5-7/A Kadıköy İstanbul

Telefon: 0505 605 52 59

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2019 ~ Ara 13, 2019
Türkiye'nin İlk Yasal Punk Albümü " Telaşa Mahal Yok! " 20. Yılını Özel Basım Plak İle Kutluyor!

1993 yılında bir punk rock grubu olarak kurulan Rashit , 90’lar boyunca Türkiye yeraltı müziğinin hem yurt içinde hem de yurt dışında adından en çok söz ettiren ekiplerinden biri olmuştur.

Dönemin Unkapanı müzik piyasası dışında gerçekleşen ve Türkiye’nin ilk “indie” plak şirketlerinden “Kod Müzik” tarafından 1999 yılında yayınlanan “Telaşa Mahal Yok” albümü o güne kadar demo kasetlerden öteye iş sergilenememiş Punk Rock tarzında Türkiye’de yayınlanan ilk albümü olarak tarihe geçmiştir.“Telaşa Mahal Yok” albümü dönemi için öngörülemeyen satış rakamlarına ulaşarak gerek bağımsız plak şirketlerinin başarısını gündeme getirmesi ve gerekse yeraltı müzik gruplarının büyük plak şirketleri tarafından keşfedilmesinin önünü açmış olması nedeniyle de istem dışı ayrı bir misyona sahip olmuştur. Rashit grubu özllikle bu albüm ile ardından kurulacak birçok yeraltı punk grubunun da etkileşim kaynağı haline gelmiştir.Aradan 30 yıla yakın bir süre geçti ve bu sürede Rashit grubu yeraltından çıkarak gerek sahne aldıkları Uluslararası konserler gerekse  ana akım firmalardan yayınladıkları albümlerle aslında kendiyle eş zamanlı büyüyen İstanbul eğlence sektörünün ve plak sanayinin içinde yer alabilen belki de tek punk rock grubu olmayı başardı.

Grup 1999 yılında yayınladıkları “Telaşa Mahal Yok” albümünün 20nci yıl özel plak baskısı vesilesiyle bir araya gelerek, Audioban’ın katkılarıyla 13 Aralık Cuma günü Kadıköy The Wall Saloon’da bir konser verecek.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT