Axis İstanbul Konserleri: İlyas Yalçıntaş

Axis İstanbul Konserleri: İlyas Yalçıntaş

Tarihler: 10 Ağustos 2018 Cuma ~ 10 Ağustos 2018 Cuma 20:30

Yer: Axis Kağıthane AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2018 ~ Ağu 10, 2018

Bu yıl ilki düzenlenen Axisler’de Yaz Konserleri, Axis Kağıthane AVM'deki üç konserin ardından Axis İstanbul AVM'ye taşınıyor. 10 Ağustos'ta İlyas Yalçıntaş ile başlayacak Axis İstanbul Konserleri, 11 Ağustos'ta Alişan, 12 Ağustos'ta ise Gökhan Türkmen'i sevenleriyle buluşturacak.

Vatan Caddesi ile E5'in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu'nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM, alışveriş ve eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor. Bu yıl ilki düzenlenen Axisler’de Yaz Konserleri, Axis Kağıthane’de on binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Bu hafta da konserler serisi hız kesmeden Axis İstanbul AVM'de tüm coşkusuyla devam edecek. Axis İstanbul AVM, Axisler’de Yaz Konserleri'yle müziğin sevilen isimlerini ağırlayacak, yaz akşamlarına renk katacak sürprizlerle unutulmaz bir gece yaşatacak.

Axis İstanbul AVM'de devam eden Hediye Dükkanı kampanyası, konser süresi boyunca Axis Kart sahiplerine ekstra puanlar kazandıracak. Konser tarihlerinde Axis İstanbul AVM, 23:00'a kadar hizmet verecek. Konserler, Axis İstanbul AVM açık otopark alanında gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilki düzenlenecek Axisler’de Yaz Konserleri kapsamında Axis İstanbul AVM'de;

10 Ağustos'ta İlyas Yalçıntaş,
11 Ağustos'ta Alişan,
12 Ağustos'ta Gökhan Türkmen sahne alacak.

Axisler’de Yaz Konserleri ile ilgili detaylı bilgiye www.axiskonserleri.com adresinden ulaşabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT