Aydın Esen Group

Aydın Esen Group

Tarihler: 05 Temmuz 2019 Cuma ~ 05 Temmuz 2019 Cuma 05 Temmuz 2019 19:30

Yer: UNIQ Hall

Ücret: 1. Kategori - 133.50 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 67.50 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2019 ~ Tem 5, 2019
26. İstanbul Caz Festivali, yıldız isimlerden yeni keşiflere 300’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 27 farklı mekânında ağırlamaya hazırlanıyor.

“Virtüöz piyanist ve besteci Aydın Esen, füzyon caz ve post-bop semalarında gezinirken elektronik unsurlar da barındıran emprovizasyonlarıyla 26. İstanbul Caz Festivali’nin konuğu oluyor. Kategorilere sığmayan, çığır açıcı eserleriyle çağdaş müziğin dünyaca tanınan, üstün yeteneklerinden biri olan müzisyen, henüz beş yaşındayken tanıştığı piyanoyla bağını hiç koparmadı. İlk gençlik yıllarında Berklee College of Music, New England Conservatory of Music ve The Juilliard School eğitimleriyle bu bağı taçlandırdı. Gary Burton, Eddie Gomez, Pat Metheny ve Emily Remler gibi isimlerle birlikte çaldı. Bugüne kadar on üç başarılı albüme imza atmasının yanı sıra, müzisyen, aranjör ve yapımcı kimlikleriyle pek çok uluslararası albüme de katkıda bulunan Aydın Esen’e basta Greg Jones ve davulda Tommy Campbell eşlik edeceği bu festival konseri, uzun süre unutulmayacaklar arasında.”

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 18 yaş altı izleyiciler konsere refakatçileriyle birlikte girebilir. 18 yaş altı ve üstü izleyiciler için farklı renkte bileklik sağlanacaktır.- Etkinlik ayakta düzende gerçekleşecektir. - Venedik Sarayı Bahçesi’ndeki “ Paolo Fresu & Lars Danielsson Summerwind / Cem Tuncer Quartet” etkinliğine bilet alan izleyicilerimizin etkinlikten en geç bir hafta öncesine kadar https://caz.iksv.org/ adresinden kayıt yaptırarak adlarını konuk listesine ekletmeleri gerekmektedir.- İtalyan Başkonsolosluğu’nun uygulamaları uyarınca, giriş sırasında konuklardan biletleriyle birlikte fotoğraflı kimlik belgelerini göstermeleri istenecek ve sadece adı konuk listesinde bulunan izleyiciler mekâna girebilecektir.- Avusturya Konsolosluğu Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi’ndeki  “ Festival Ödül Gecesi” etkinliğine bilet alan izleyicilerimizin etkinlikten en geç bir hafta öncesine kadar https://caz.iksv.org/ adresinden kayıt yaptırarak adlarını konuk listesine ekletmeleri gerekmektedir.- Avusturya Başkonsolosluğu’nun uygulamaları uyarınca, giriş sırasında konuklardan biletleriyle birlikte fotoğraflı kimlik belgelerini göstermeleri istenecek ve sadece adı konuk listesinde bulunan izleyiciler mekâna girebilecektir.- Web sitesi üzerinden rezervasyon işlemini tamamlamayan izleyiciler, biletleri olsa dahi mekâna giremeyecek ve bilet iadesi mümkün olmayacaktır.- Beykoz Kundura’daki etkinlik için mekâna ücretli tekne ulaşımı sağlanacaktır. Ayrıntıları https://caz.iksv.org/’dan takip edebilirsiniz.- “Gece Gezmesi”nde All Saints Moda Kilisesi’ndeki konserleri izlemek için “Gece Gezmesi” biletine ek olarak kiliseye giriş bileti de satın alınmalıdır. Biletler sınırlı sayıdadır.- Konserlere girişte yaş sınırlamaları mevcuttur. Her bir konser özelinde farklılaşan yaş sınırı uygulamaları için lütfen konser sayfalarını inceleyiniz.- Girişte bileklik sağlanan etkinliklerde, etkinlik sonuna kadar bileklikler çıkarılmamalıdır.- Gece Gezmesi etkinliğinde, etkinlik günü kapı fiyatı uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT