Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tarihler: 09 Aralık 2009 Çarşamba ~ 27 Aralık 2009 Pazar - Saat: 21:30

Yer: People

Ücret: İlk içki ve müzik: 60 YTL (KDV dahil)

Adres: Polat tower Fulya 34394 Şişli Istanbul Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2009 ~ Ara 27, 2009
AYHAN SİCİMOĞLU & LATIN ALL STARS PARTY”
ARALIK AYINDA HER ÇARŞAMBA
PEOPLE MEETING & EVENT CENTER’DA

Fulya Polat Tower’da hizmet veren “People Meeting & Event Center” önemli davet ve organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Türkiye’de Latin müziği denince akla ilk gelen isim Ayhan Sicimoğlu aralık ayı içinde her çarşamba saat 22.00’da “LATIN ALL STARS PARTY” ile “PEOPLE Meeting & Event Center” da sahne alıyor.

Toplantı organizasyonların yanısıra özel davet ve etkinlerde de kendine özgü dekorasyonu ile İtalyan şıklığının klasik, etkileyici tarzını yansıtan People, sade ama elegan çizgideki renk kullanımları ile konuklarına ferah bir atmosfer, farklı bir dünya sunuyor. Aralık ayı itibari ile haftanın bir günü “People Meeting & Event Center”başlayan etkinliklerinin ilki “AYHAN SİCİMOĞLU & LATIN ALL STARS PARTY” …

“People” mekanları; esnek kullanıma açık, toplam 900 m2’lik sütunsuz alanı, isteğe bağlı olarak 6 ayrı salona bölünebiliyor. Güçlü teknik alt yapısı; geniş sunum perdesinden audio video konferans sistemlerine, toplantı ve sunum ekipmanlarından görüntülü ya da sesli dijital kayıt yapabilmeye varan üstün teknik donanımı; profesyonel ekiplerce hazırlanan ses, ışık ve iklimlendirme sistemleri ile People’da uzun zamanlar keyif içinde geçiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT