Ayşe Gencer

Tarihler: 24 Eylül 2011 Cumartesi ~ 24 Eylül 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Kalamış Divan

Adres: Kalamış Divan, Amiral Fahri Korutürk Yat Limanı Kalamış İstanbul Kalamış İstanbul

Telefon: 0216 414 57 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2011 ~ Eyl 24, 2011

Geçtiğimiz yıl cazseverler tarafından büyük ilgi gören, bu sezonda da dünyanın tanınmış cazcılarını ülkemize getirecek olan Chivas Jazz Knights etkinlikleri yeni bir isimle start alıyor. Cazın buğulu sesi Ayşe Gencer, Chivas Jazz Knights kapsamında 24 Eylül’de, Kalamış Divan’da bir konser verecek.

Piyanist İlham Gencer ile şarkıcı Ayten Alpman’ın kızı, trompetçi İmer Demirer’in eşi Ayşe Gencer, bu yıl çıkardığı “But Beautiful” isimli albümünde, caz standartlarını yeniden yorumluyor. Aileden gelen sanatçı ruhunu, doğuştan sahip olduğu yeteneklerle harmanlayan Gencer, şarkılarını tutkuyla seslendiriyor. Gencer’in yirmi yılı aşkın bir süredir sahnede seslendirdiği bir Antonio Carlos Jobim bestesi olan “Luiza”nın geceye damgasını vurması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT