Aysu Çöğür "Experimistän"

Tarihler: 30 Mart 2016 Çarşamba ~ 30 Mart 2016 Çarşamba 30 Mart 2016 20:00

Yer: The Mekan

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2016 ~ Mar 30, 2016
Birbirinden ünlü müzisyenlerle birlikte başarılı çalışmalara imza atan Aysu Çöğür, 30 Mart'ta The Mekan'da...

Aysu Çöğür, Avustralya Victoria Üniversitesi Güzel Sanatlar Dans ve Tiyatro bölümünde tamamladığı eğitiminin ardından, 2003 yılında ilk grubu“Funk The Distance”ı kurdu. 2006 yılında tamamı kadın sanatçılardan oluşan grubu “AysuSouls”, doğu makamlarıyla caz müziğini bir araya getirdi. ‘Aysu Souls’ Avustralya çapında düzenlenen AACA National Band Competition ve Nova FM yarışmalarında birincilik kazandı. “Trio Baklava” grubunda ise, Balkan müzikleri ve flamenko üzerine çalıştı. 2005’te caz ve müzik bilgisini geliştirmek amacıyla eğitim hayatına NMIT’de (Northern MelbourneInstitute) devam etti.

2008’de “Aysu Proje” adını verdiği ilk EP’sini yayınlandıktan sonra Melbourneve Avustralya çevresinde çıktığı turnelerde, dünyaca ünlü sanatçılarla birlikte uluslararası etkinliklerde yer aldı. Gotan Project, Duoud, Cirque du Soleil, Ömer Faruk Tekbilek, Groove Armada, Natacha Atlas, Sister Bliss (Faithless) ve prodüktör Smadj gibi grup ve müzisyenlerle yaptığı çalışmalar Aysu’nun müziğe olan tutkusunu perçinledi. 

2009 yılına gelindiğinde Aysu, ailesinin köklerine, Türkiye’ye dönme kararı aldı. O günden bu yana kendine ait kompozisyonlarının üzerinde çalışmaya başladı. 2011’de grubunu kuran Aysu Çöğür, bazen grubu ile bazen de tek başına loop / effekt pedalive vurmalı enstrümanlar eşliğinde sahne çalışmalarına devam ediyor.

2011’den bu yana İstanbul, Ankara, İzmir, yanı sıra İspanya ve İtalya’da farklı projelerle performanslar sergileyen Aysu, etnik-caz, funk, neo-soul, trip hop ve deneysel caz tınılarını bir araya getirerek performanslar sergiliyor.

Vokal & loop pedal: Aysu Çöğür
Bas vokal: Nick Watson
Gitar/Vokal: Emre Özegemen
Davul/Perküsyon: Stuart Dickson

-18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT