Azmak Fest Kombine+Kamp

Tarihler: 30 Ağustos 2019 Cuma ~ 30 Ağustos 2019 Cuma 30 Ağustos 2019 12:00

Yer: Saklıgöl Festival Alanı Marmaris

Ücret: Kombine+Kamp - 198.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2019 ~ Ağu 30, 2019
Azmak Fest 30-31 Ağustos 1 Eylül'de Saklıgöl Festival Alanında!

Okul, iş, sınavlar, trafik, şehir hayatının sana yüklediği her şeye bi dur de!

Kendine üç günlük bir ara ver ve doğa ile müziğin buluştuğu Azmak Müzik Festivali’ne kendini bırak! Müzik dünyasının en iyi isimleri senin için bir araya geliyor.

Kamp alanlarından muhteşem sahne performanslarına, deniz ve güneşe, birbirinden lezzetli yemeklere ve tabi ki hiç durmayan sınırsız müzik ve eğlence ile #azmak #coşmak #eğlenmek her şey Azmak Müzik Festivalinde!

Festival alanında tüm gün boyunca sevdiğiniz sanatçılarla doyasıya eğlenecek, dans edecek, yazın en güzel günlerinin keyfini çıkaracaksınız.

30 - 31 Ağustos 1 Eylül tarihlerinde kimseye söz verme çünkü Azmak Müzik Festivali Saklıgöl Marmaris’te seni bekliyor!

30 Ağustos Cuma
JABBAR
BABA ZULA
MASSAKA
GRİPİN

AFTER
NORM ENDER

AFTER AFTER
ABDULLAH İNAL

31 Ağustos Cumartesi
BATUHAN KORDEL
SİYAH TAVŞAN
BOSSY
AYBEN
EGE ÇUBUKÇU & BROK BEATZ
KEİSAN
HÜSNÜ ARKAN
EYPİO
ANIL PİYANCI
EDİS

AFTER
DAVUT G.

AFTER AFTER
ŞEHİNŞAH

1 Eylül  Pazar
AGA B
SANSAR SALVO
NOVA NORDA
SATTAS
CAN GOX
KHONTKAR
SON FECİ BİSİKLET
KALBEN
BÜYÜK EV ABLUKADA "Fırtınayt"
HALUK LEVENT

AFTER
BEN FERO

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. -Festivalimize 16 yaş ve üzeri olan herkes katılılabilir. 16 yaş altı misafirlerimiz ebeveynleri eşliğinde katılabileceklerdir.-Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.-Festival alanı dışında seyyar satıcılardan alış veriş yapmak hijyenik olmayan şartlardan dolayı tavsiye edilmemektedir.-Festival alanında her türlü yiyecek ve içecek satışı yapılacaktır.-Festival alanında sadece AZMAK PARASI geçerli olacaktır. Belirli noktalara koyulan kasalardan ”AZMAK PARASI” temin edebilirsiniz. (Satış yapan hiçbir yiyecek içecek standında para ile alış veriş yapılmayacaktır.)-Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazların getirilmesi yasaktır.-Festival alanına her türlü yanıcı ve parlayıcı madde, havai fişek cam ve plastik şişe, teneke, parfüm, deodorant, böcek ilacı, silah ve kesici aletlerin getirilmesi kesinlikle yasaktır.-Festival organizatörü ve görevli ekip, çalınan veya kaybolan eşyalardan sorumlu değildir.-Festival alanı dışında yaşanacak olumsuz olaylardan veya gıda zehirlenmelerinden organizatör sorumlu tutulamaz.-Festival alanında gerçekleşen performanslar hiçbir şekilde anlaşması ve sözleşmesi olmayan yayıncı kuruluşlar, internet sitelerinde, kurumsal sosyal medya hesaplarında gsm operatörleriyle çektiklerini paylaşamazlar.-Organizatör ve basın tarafından festival süresince ses kaydı ve görüntü kaydı yapılacaktır.-Festivale katılan her gerçek kişi veya tüzel kişiler görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.-Festival alanına hiçbir motorlu (araba, motosiklet, mobilet, atv, karavan, traktör, elektrikli bisiklet, ginger vb.) ve motorsuz (bisiklet, kano, zodiak bot vb) taşıt alınmayacaktır.-Festival bileti satın almış katılımcılar tüm bu şartları kabul etmiş sayılır.-Festival alanında bulunan eşyalar idari ofise teslim edilmelidir. Kaybolan eşyalar idari ofiste 1 gün tutulur, 1 günü geçen eşyalarınızı en yakın karakol amirliğinden teslim alabilirsiniz.-Araçla gelecek katılımcılarımız araçlarını festival alanı dışında noktalara bırakmaları önerilmektedir.-Festival alanına ulaşım için Marmaris ve Muğla’dan servis ringleri sağlanacaktır. Servis sefer bilgilerine internet sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT