B-A-C-H

B-A-C-H

Tarihler: 09 Haziran 2018 Cumartesi ~ 09 Haziran 2018 Cumartesi 09 Haziran 2018 21:00

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 168.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 84.00 TL Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Keçeci Piri Mah. Hasköy Caddesi No: 5, Hasköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00 Dahili: 133

Faks: 0212 369 66 06

Web: http://www.rmk-museum.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2018 ~ Haz 9, 2018
İstanbul Müzik Festivali, 25. yılını kutlayan İstanbul Caz Festivali’ni ağırlıyor.

Dıeter Ilg kontrbas 
Raıner Böhm piyano 
Patrıce Héral davul 

Konser Programı
Dieter Ilg
B-A-C-H: Johann Sebastian Bach üzerine çeşitlemeler

Arasız 60’ sürer. 

20.00-20.30 Konsere Doğru (Tersane Koridoru)

Orhan Tekelioğlu’nun “cazın Bach’la imtihanı” başlıklı konuşması. (Türkçe)

"46. İstanbul Müzik Festivali, 25. yılını kutlayan İstanbul Caz Festivali’yle işbirliği yaptığı bu özel gecede klasik müzikteki kökenlerini yoğunluk, bütünlük ve tutarlılık içinde caza aktaran projeleriyle adından çok söz ettiren Dieter Ilg’i konuk ediyor. Popüler müzik piyasası için paketlenmiş düzenlemelerden özellikle kaçınan ünlü cazcının dinleyiciler ve eleştirmenlerden büyük beğeni toplayan çalışmaları, klasik müziğin ezgileri ve yapılarını cazın ritmik ve armonik özgür ruhuyla tümüyle ikna edici bir şekilde birleştiriyor.

Dieter Ilg uzun zamandır hayalini kurduğu Otello projesini gerçekleştirmek üzere 2009’da piyanist Rainer Böhm ve davulcu Patrice Héral ile bir araya geldi. Etkili bir yaratıcı vizyona sahip üçlü, bu ilk projenin başarısının ardından aynı titizlikle hazırladıkları Parsifal ve Mein Beethoven projelerini hayata geçirdi. “Rakipsiz… büyüleyici, rüya gibi” (Süddeutsche Zeitung), “saf müzikal deha” (Kunst & Kultur), “tek kelimeyle zekice ve güzel müzik” (Concerti) gibi övgüler alan her üç albüm de ECHO Caz Ödülü kazandı. Dieter Ilg geçtiğimiz sonbaharda yayınladığı yeni albümüyle bu kez, klasik müziğin akışına yön vermiş büyük besteci Bach’a yöneliyor ve Bach’ın ezgilerinin güzelliğinde müziği serpiltip geliştirerek, bu saf yapılardan müzikal bir öykü çıkarıyor. B-A-C-H derinlikli olduğu kadar içine girmesi kolay, eski olduğu kadar yepyeni duyulan bir müzik sunuyor dinleyicilere.

Çok yönlü, özgün, tutkulu ve zevkli icralarıyla uluslararası caz arenasına katkısı paha biçilmez olan Dieter Ilg, Randy Brecker, Charlie Mariano ve Mangelsdorff/ Dauner Beşlisi gibi isimlerle verdiği konserlerin yanı sıra halen Till Brönner ile duo olarak da çalışmalarını sürdürüyor. Dieter Ilg, Rainer Böhm ve Patrice Héral ile kurdukları üçlü için de “Her birimiz risk almaya hazırız ama birbirimize tümüyle güvenebileceğimizi de biliyoruz. Bu hem müzikal hem insani açıdan çok önemli.” diyor."

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT