BabaZula

Tarihler: 27 Nisan 2011 Çarşamba ~ 27 Nisan 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Tam: 35,00 TL - Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2011 ~ Nis 27, 2011

Türkiye`de belli bir tür içine dahil edemeyeceğimiz tek grup olan BaBa Zula genç dinleyicileri ile buluşmak için 27 Nisan Çarşamba günü Bronx Pi Sahne’de!

1996 yılında Dervis Zaim’in Tabutta Rövaşata adlı filmine müzik yapmak üzere Levent Akman ve Murat Ertel tarafından kurulan gruba darbukada Coşar Kamçi eşlik ediyor. Geleneksel halk müziğinden beslenen ve müzikal köklerini aldıklarını çağdaş müzikle birleştiren grup, 2011’e geldiğimizde İngiltere’dan Japonya’ya, Kanada’dan Avrupa’nın birçok ülkesine giderek ülkemizin müzik elçisi olacağından habersizdi elbet.

Bir yanda funk, diğer yanda elektronik var bestelerinde ama hepsinin beslendiği nokta memleket topraklarında yapılan müzik, ortaya çıkan ise türkçe saykedelik.

Aşık Veysel, Aşık Mahzuni, Barış Manço, Moğollar’dan etkilendikleri kadar Jimi Hendrix, Bob Marley, Santana, The Doors’dan da esinlenen BaBa Zula’nın sahne performansları da takdire şayan. Dans ve teatrel ögelerle müziklerini ve düşüncelerini görsel olarak da desteklerken seyirciyle tek vücut oluyor ve adeta şamanik bir ayin sunuyorlar.

Hafta ortasında şehrin kaosuna bir dur demek ve mola vermek isteyen herkesi 27 Nisan Çarşamba günü Bronx Pi Sahne’ye bekliyoruz!

18 yaş sınırı vardır.
Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
Konser düzeni ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT