BabyJazz ile Harikalar Diyarı

BabyJazz ile Harikalar Diyarı

Tarihler: 27 Kasım 2022 Pazar ~ 27 Kasım 2022 Pazar 11:00 - 14:00

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: Üç Kişilik (1 Yetişkin +2 Çocuk veya 2 Yetişkin+ 1 Çocuk) - ₺475,00 İki Kişilik (1 Yetişkin + 1 Çocuk) - ₺316,50 Tek Kişilik (12 Yaş ve Üstü) - ₺178,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2022 ~ Kas 27, 2022

“BabyJazz”, canlı caz müzik performansını hikayeyle birleştirerek 0+ her yaştan bebek ve çocuğu müzikal bir yolculuğa çıkarıyor. Minikler bu yolculukta cazın esaslı enstrümanları saksafon, kontrbas, gitar ve perküsyonla yakından tanışacak ve popüler caz standartlarını dinlerken Harikalar Diyarı’na seyahat edecek. Ebeveynler ise belki uzun zamandır canlı dinleyemedikleri caz müziği çocuklarıyla birlikte deneyimleme fırsatı bulacak.

11:00’da başlayacak program 0-4 yaş arası miniklerin katılımı için planlanmış olup, zorunluluk aranmayarak farklı yaştaki her çocuğa da açık olacaktır.

Etkinlik yaklaşık kırk beş dakika sürecektir. Oturma düzeni yoktur. Minderler ve sandalyeler bulunmaktadır.

Sanatçılar:
Aydın Balpınar - Kontrbas
Mimar Sinan ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarlarında ayrıca Rotterdam’da CODARTS’ta viyolonsel ve kontrbas eğitimi aldı. 2008-2017 yıllarında Antalya ve Bursa Devlet Senfoni Orkestralarında kontrbas sanatçısı olarak görev aldı. Aktif olarak çeşitli oda müziği gruplarında kontrbasçılık yapıyor ve okullarda müzik öğretmenliği görevini sürdürüyor.

Bora Tanyeli - Saksafon
Aria Güzel Sanatlar Akademisi saksafon bölümünü tamamlayarak Bahçeşehir Üniversitesi Caz Okulu’na girdi. Şevket Akıncı’dan Caz Tarihi, Baki Duyarlar’dan Caz Armonisi ve Ensemble, Tamer Temel’den saksafon dersleri aldı. Kurucusu olduğu Jazzmatiz grubu ile Akbank Caz Festivali gibi birçok prestijli festivalde yer aldı. Şu anda grubu ile birlikte müzik çalışmalarına devam ediyor ve saksafon eğitimi veriyor.

Sidar Filiz - Perküsyon
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Vurmalı Çalgılar bölümünde okudu. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli orkestralarda görev aldı. Halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde çalışıyor ve bunun yanı sıra eğitmenlik yapıyor.

İbrahim Barulay - Anlatıcı
Atatürk Üniversitesi Sahne Sanatları/Oyunculuk Ana Sanat Dalı’ndan 2014’te mezun olduktan sonra İTÜ Devlet Konservatuvarı’nda Müzikoloji Yüksek Lisans programına katıldı. Gitar ve bağlama enstrümanlarına hakim olan Barulay, Semaver Kumpanya altında birçok tiyatro oyununda sahne aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT