Bach Before & After – Alexandru Tomescu

Tarihler: 10 Nisan 2014 Perşembe ~ 10 Nisan 2014 Perşembe 20:30

Yer: Neve Şalom Sinagogu

Ücret: 1. Kategori - 133.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 78.00 TL 4. Kategori - Tam 56.00 TL Öğrenci 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2014 ~ Nis 10, 2014

Dünyaca ünlü kemancı Alexandru Tomescu, Bach Before & After konserleri kapsamında 10 Nisan'da Neve Şalom Sinagogu'nda sahne alıyor.

Stradivarius Elder-Voicu kemanıyla dünyanın dört bir yanındaki müzikseverleri büyüleyen Alexandru Tomescu; kapılarını ilk defa Bach Before & After için açan tarihi Neve Şalom Sinagogu'nun etkileyici atmosferinde Bach ve Ysaye solo sonatlarıyla unutulmaz bir gece vadediyor. 

Hakan Erdoğan Prodüksiyon'un, Bach Günleri'nin bir uzantısı olarak 2011'den beri periyodik olarak düzenlediği Bach Before & After serisi, İstanbul'un en renkli ve prestijli tematik etkinliklerinden olmaya devam ediyor. Usta müzisyenleri ve klasik müzik tutkunlarını özgün mekanlarda bir araya getiren konserlerin bu seneki ikincisi, dünya çapındaki müzikseverlerin sıkı sıkıya takip edip biletlerini anında tükettikleri Alexandru Tomescu'yu ağırlıyor. 

Klasik müziğin insanlar arasındaki uyuma uzanan bir pencere olduğunu göstermeyi misyon edinmiş Tomescu, 10. Bach Günleri'nde verdiği konsere yapılan harika yorumlar üzerine oluşan yoğun talebin ardından, 10 Nisan'da tekrar İstanbul'da... Bach ve Ysaye solo sonatlarının çalınacağı konser, gerçek bir müzik ziyafeti olacak...

Bu eşsiz konserin ev sahipliğini, büyüleyici ortamı ve mimarisiyle Neve Şalom Sinagogu yapıyor. Tarihi sinagog, böylesi bir etkinlik için kapılarını ilk defa Bach Before & After’a açıyor. 

Konser Öncesi Çay Vakti ise, izleyicilerimizin benzer zevk ve ilgi alanlarını paylaşan diğer misafirler ile buluşabileceği ve çay ve pasta ikramının yapılacağı bir zaman dilimidir.

Bach Before & After her anından zevk alacağınız özel, benzersiz ve ayrıcalıklı bir deneyim... Müdavimlere, müzikseverlere ve alışılmışın dışında bir sanat etkinliğine katılmak isteyenlere duyrulur...

www.bachbeforeandafter.com
www.heproductions.com

- Kapı Açılış: 19:00
- Konser Öncesi Çay Vakti: 19:30
- Konser: 20:30
- Mekan giriş düzeni sebebiyle konsere erken gelmeniz rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT