Bach Before & After Plewniak/Rudin/Piricone

Tarihler: 13 Mayıs 2014 Salı ~ 13 Mayıs 2014 Salı 21:00

Yer: Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 133.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - Tam 78.00 TL Öğrenci 48.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2014 ~ May 13, 2014

Bach Before & After - Plewniak/Rudin/Piricone Konserleri için bir araya gelen Stefan Plewniak, Alexander Rudin ve Antonio Piricone 14 Mayıs'ta Zorlu Center PSM'de...

Hakan Erdoğan Prodüksiyon'un, Bach Günleri'nin bir uzantısı olarak 2011'den beri periyodik olarak düzenlediği Bach Before & After serisi, İstanbul'un en renkli ve prestijli tematik etkinliklerinden olmaya devam ediyor. Usta müzisyenleri ve klasik müzik tutkunlarını özgün mekanlarda bir araya getiren konserlerin bu seneki üçüncüsü, Bach Before & After için bir araya gelen Bach’ar Buluşması Üçlüsü Stefan Plewniak, Alexander Rudin ve Antonio Piricone’yi ağırlıyor. 

Bach Before & After her anından zevk alacağınız özel, benzersiz ve ayrıcalıklı bir deneyim... Müdavimlere, müzikseverlere ve alışılmışın dışında bir sanat etkinliğine katılmak isteyenler davetlidir.

Stefan Plewniak (Keman)
Krakow'da doğup keman eğitimini Krakow Academy Of Music, Maastricht Conservatory (Hollanda) ve Conservatoire National Superieur De Musique Et De Danse (Paris)'te tamamlayan Plewniak; Cappella Cracoviensis, Warsaw Polish Radio Orchestra Krakow Philharmonic, Kammeroper Köln ve Amsterdam Symphony Orchestra gibi birçok önemli topluluk ve orkestrayla çaldı. Plewniak, en büyük tutkusunun barok dönemi müziğini, yeni neslin de sevmesini sağlayacak yollar bulmak olduğunu söylüyor. Bu amaç dogrultusunda Il Giardino D’amore (aşk bahçesi) adlı topluluğu kuran genç kemancı, dinleyicilerin kalbine giden yolun, onları şaşırtmaktan ve yeni deneyimler yaşatmaktan geçtiğine inanıyor. 

Alexander Rudin (Viyolonsel)
Neslinin parlak, özgün ve karizmatik icracılarından biri olan Alexander Rudin, dünyaca tanınmış bir viyolonselci, şef, piyanist, öğretmen, tarihi müzik araştırmacısı ve oda müziği eserleri düzenlemecisidir. Gnessin Devlet Müzik ve Pedagoji Enstitüsü'nde çello ve piyano öğrenimi gören sanatçı, eğitimini Moskova Konservatuarı'nda, Dmitriy Kitayenko'nun yönetiminde tamamladı. Yirmi yıl sonra, yani 2002’de jüri başkanlığını üstleneceği Moskova P.I. Çaykovski Yarışması'nda büyük başarı elde eden sanatçı, Fransa, Hollanda, İtalya, Almanya, Türkiye ve Makedonya gibi ülkelerde düzenlenen büyük uluslararası festivallere katıldı. Rudin 1998’den beri, Rusya’nın en iyi oda müziği topluluklarından biri olan, sadece izleyicilerden değil titiz eleştirmenler ve müzisyenlerden de destek gören Musica Viva Akademik Oda Orkestrasıyla çalışıyor.

Antonio Piricone (Klavsen)
En prestijli oda müziği yarışmalarından olan Van Wassenaer'dan (Amsterdam, 2009) birincilikle çıkan Antonio Piricone, Mart 2011'de İngiltere'de Clementi Ödülü'ne layık görüldü. Yorumlama kabiliyeti, çok yönlülüğü ve tekniği ile yeni kuşak İtalyan piyanistlerinin arasında ayrı bir yere sahip olan ve solo, resital ve oda müziği kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen piyanist, uluslararası çapta yakından takip ediliyor. Eğitimine Catania'da (İtalya) modern piyano üzerine başlayan sanatçı, Royal Conservatoire The Hague’da Erken Dönem Müzik ve Tarihi Tuşlu Çalgılar üzerine devam etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT