Badem

Tarihler: 05 Mart 2011 Cumartesi ~ 05 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2011 ~ Mar 5, 2011

Akustik tınılarıyla çok sesli vokal düzenlemeleriyle, "sevdanın şairi" olarak anılan Karacaoğlan’ın şiirleriyle, sıcak ve samimi müzikal atmosferiyle Badem, 5 Mart Cumartesi gecesi Bronx Pi Sahne’de.

İlk albümlerinde “Sen Ağlama” parçasıyla çıkış yapan, ikinci albümü “S’onsuz” ile müzik listelerinde bir numaradan inmeyen Badem; 3b albümüyle başarısını bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. 1996 yılında Boğaziçi Üniversiteli üç öğrenci olan Barış, Devrim ve Mustafa tarafından vokal topluluğu olarak kurulan grup, ikinci albümünde sırasıyla Kalpsiz, Sensiz Kalacak Bu Şehir, Geceyedir Küsmelerim ve son olarak Bir An İçin videolarıyla büyük başarı kazanmıştı. Halk şiirinin en önemli şairlerinden olan ve aynı zamanda benzersiz aşk şiirleri yazmış olan Karacaoğlan’ın şiirlerindeki sadelik Badem’in müziğinin özünü oluşturuyor. Grup, Özlem Tekin’le Kalpsiz adlı şarkılarında düet yapmıştı.

Grubun içindeki birkaç değişikliğe rağmen, üyelerinin adlarının baş harfleri gizemli bir şekilde Badem kelimesini oluşturmaya devam ediyor. Badem’in üçüncü albümü 3b, Kasım ayında Taşoda Müzik ve Ellipsis ortaklığıyla raflardaki yerini aldı. Grubun üçüncü albümü olması sebebiyle geliştirilen 3 boyut konsepti kapsamında; albümün videoları ve fotoğrafları 3 boyut teknolojisiyle hazırlandı.

Müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinen Badem, şarkılarında sevgiyi, insani duyguları, doğayı ince bir mizahla ele alıyor.

Konser düzeni ayaktadır.
Biletler kapıda 25 TL olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT