Badem Akustik

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 08 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10, 34440, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 8, 2011

Badem “Akustik” Ghetto’da'

İlk albümlerinde; temalarını çok sesli melodik vokallerle ve akustik enstrüman ağırlıklı altyapılarıyla sunan Badem, albümde çok sesli vokallerle söyledikleri Karacaoğlan şiirleri ile geniş bir kitlenin dikkatini çekti. Bu zamana kadar üç albüm yayınlayan grup, sayının anlamına karşılık üç boyut konseptiyle hazırladı 3b adlı albümlerini; albümün videoları ve fotoğrafları üç boyut teknolojisiyle hazırlandı.

Daha önce birçok önemli sanatçıyla ortak çalışmalar yapan grup, bu albümde de Zeynep Casalini, Cahit Berkay, Bora Uslusoy ve Serdar Öztop gibi isimlerle bir araya geldi. Badem, şarkılarında çok sesli orkestrasyon kullanımına dikkat ediyor. Grup, ilk defa akustik bir performansla Ghetto sahnesinde olacak.

Kış aylarına, duygusal ve karanlık havalar için uygun bir gece olacak, 8 Aralık.Badem Başka Başka Grup, Nilüfer’in “12 Düet” albümünde yer alan “İntizar” şarkısında da sanatçıya eşik etti. Badem ayrıca “Çocuklar İçin Söylenen Feridun Düzağaç Şarkıları” projesinde “Aşkın E Hali” isimli Feridun Düzağaç şarkısını yeniden yorumladı.

Badem'in etkilendiği gruplar

Barış Manço, Cem Karaca, Moğollar, Bülent Ortaçgil, Modern Folk Üçlüsü, MFÖ'nün yanı sıra Beatles, Queen, Eagles gibi grupların etkilerini Badem’in müziğinde hissedebilirsiniz. Ustalara saygımız Sonsuz.

Badem müziğini nasıl tanımlıyor?

Müziğimizi belirli kalıplar içine sokmak istemiyoruz; genel çerçevede rock müzik yapıyoruz. Bu müziğin içinde çok sesli vokaller ve akustik tınıların yeri oldukça fazla. Bütün bunlar birleşince Badem’in kendine özgü tarzı ortaya çıkıyor.

Son zamanlarda dinledikleri müzik ve müzisyenler

Bu aralar grupça Birsen Tezer dinliyoruz. Türkiye'nin bu yoğun gündeminde sesiyle, şarkılarıyla bize huzur veriyor. Eski alışkanlıkların yanı sıra günümüzden de birçok grup/sanatçıyı takip etmeye çalışıyoruz. Bunlar arasında Travis, Coldplay, Kings of Leon, The Killers ve hatta son zamanların en güçlü bayan vokallerinden Adele gibi isimleri sayabiliriz.

"Ghetto sahnesine uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir performansla geliyoruz. O gece elektrik enstrümanlar yerini akustiklere bırakacak. Bildiğiniz Badem şarkılarının akustik düzenlemelerini farklı enstrümanların da katılımıyla dinleyebileceksiniz. İlk kez yapacağımız bu 'Akustik Gece' için şimdiden heyecan duyuyoruz."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT