Bahadır Sağlam

Tarihler: 09 Ocak 2017 Pazartesi ~ 09 Ocak 2017 Pazartesi 11 Ocak 2017 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2017 ~ Oca 9, 2017
Pop müziğin sevilen isimlerinden Bahadır Sağlam, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde...

Bahadır "Sağlam" Geliyor
Müzik dünyasına genç yetenekler armağan eden ve geçtiğimiz yıllarda ekranda ilgiyle izlenen Akademi Türkiye yarışmasını birincilikle tamamlayan Bahadır Sağlam, ilk solo albümü Mavi ile müzik marketlerde ki yerini aldı. 

Bahadır Sağlam orta lise ve üniversite eğitimini İstanbul’da tamamladı. Önce Galatasaray İletişim ve Müzik Teknolojileri Akademisi'ni tam burslu kazandı. İkinci üniversite olarak Haliç Üniversitesi Konservatuarı Türk Müziği Bölümünü yarı burslu kazandı ve eğitimini 2013 yılında tamamladı. Türkiye’nin önde gelen müzik yorumcuları tarafından tam not alan genç müzisyen, öğrenimine yüksek lisans yaparak devam ediyor.

Üretiminin çok azaldığı şu zamanlarda söz ve müziklerin kendisine ait eserlerinden oluşan albüm çalışmasına, Bülent Seyhan yapımcılığında, Mert Ağırlar yönetmenliğinde başladı. İki yıla yakın bir süreçte kayıtları tamamlanan albümdeki eserler, söz, beste ve aranjman anlayışı ile birleşip, Bahadır Sağlam’ın güzel yorumu da eklendiğin de dikkatleri üzerine çekmeyi "Mavi" isimli ilk pop / rock albümü 2014 haziran ayında Seyhan Müzik Gold etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Albüm fotoğrafları Zeynel Abidin Ağgül tarafından çekildi. Dokuz şarkıdan oluşan "Mavi" albümünün ilk klip parçası "Gidiyor Gibiyim" adlı esere  Gülşen Aybaba yönetiminde çekildi ve TV kanallarında gösterime girdi. İlk solo albümünün çıkış parçasıyla tüm müzik listelerinde yükselmeyi başaran genç müzisyen şu sıralar ikinci klip için çalışmalara başladı.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT