Bahçeye Hanimeli - Ayşenur Kolivar

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 22 Kasım 2011 Salı - Saat: 21:00

Yer: GitarCafe

Ücret: 25 TL

Nereden Alınır: GitarCafe

Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Toranto Apt. No: 7/1 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 348 60 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Kas 22, 2011

GitarCafe, Kasım ayı boyunca, Fransa’dan Doğu Karadeniz’e kadar uzanan geniş bir coğrafyadan, ünlü gitarist Al Di Meola’yla beraber çalan yetenekli gitarist Kevin Seddiki’nin ve yürekten gelen sesiyle Ayşenur Kolivar’ın da aralarında bulunduğu birçok önemli müzisyeni sahnesine taşıyor.

GitarCafe, on yılı aşkın bir süredir, Kadıköy’de, yüzyıllık Taranto Apartmanı’nın birinci katında, farklı müzik türlerine gönül vermiş büyük müzisyenleri küçük sahnesinde ağırlıyor. Büyük şehirlerde sanatın nabzının attığı, ‘yeraltı kültürü’nü yaşatan, alternatif mekanlara güzel bir örnek olan GitarCafe, farklı ve samimi bir müzik yolculuğuna çıkmak isteyen herkes için doğru adres. Büyük salonlarda konser veren usta sanatçılardan, ilk konserini veren genç müzisyenlere kadar herkesin, bir kere çaldıktan sonra mutlaka geri dönmek istediği bu sıcak sahne, hem dinleyici hem müzisyen için konserleri çok özel bir deneyime dönüştürüyor. Bu samimi ortama uygun olarak, sahne arkasındaki ekip de, tek amaçları sadece İstanbul’da farklı müzik tarzlarının kaliteli örneklerini, dinleyiciye ulaşılabilir kılmak olan bir grup gönüllü müzisyen ve sanatseverin bir araya gelmesiyle kurulmuş.

Yazın kapalı geçen bir sürenin ardından, Ekim’de Ross Daly ve Buzuki Orhan Osman gibi önemli müzisyenlerin konserleriyle yeni sezona kapılarını tekrar açan GitarCafe, Kasım ayına da dinamik bir programla giriyor.

Bahçeye Hanimeli-Ayşenur Kolivar albüm tanıtım etkinliği
Onur Şentürk (kemençe, tulum, panduri,vokal), Alpay Sürücü (akordeon),
Şirin Vatan (cello), Tufan Kurdoğlu (gitar), Efecan Tuncer (bas gitar), Burhan Hasdemir (perküsyon)
Giriş: 25 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT