Bajar ve Bambir

Tarihler: 06 Aralık 2010 Pazartesi ~ 06 Aralık 2010 Pazartesi - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2010 ~ Ara 6, 2010

BAJAR VE BAMBİR İNSAN HAKLARI İÇİN SAHNEDELER

Her yıl İnsan Hakları Günü’nde tüm dünyada insan hakları hareketini güçlendirmek için, hak ihlallerine karşı dünyanın dört bir yanından insanlar seslerini yükseliyor. Bu yıl Uluslararası Af Örgütü, 50 yıldır sürdürdüğü insan haklarını savunuculuğunda müzik severleri sahneden seslerini yükseltmeye çağırıyor.

Bajar (şar- şehr-şehir), kentli popüler formlar ile Ortadoğu müzik birikimini Kürtlerin müzikleri ile buluşturarak, `nostalji`ye yol açabilen `saf` üsluplar yerine, metropol hayatı içindeki aidiyet duygularına karşılık gelebilecek `melez` üslupların peşinden gidiyor. Punk ve `siyahî` müzikal geleneğe yaslanan protest üsluplara sahip çıkan çalışmaları, kültürel buluşmaların zayıflatıldığı günümüzde gettolaşma, kültürel hiyerarşinin neden olduğu ayrımcılık, yeni kültürel normların gündelik ilişkilerdeki izleri gibi birçok can alıcı meseleyi dinleyicileriyle paylaşıyor.

Eski çağlarda güney Kafkasya’daki müzisyenlerden adını alan Bambir, bugün Ermenistan’ın en ünlü ve profesyonel rock müzik grubudur. İki yıl üst üste Ermenistan Ulusal Müzik Ödülü’nü kazanan grup, şaşırtıcı sahne performansları, etkileyici ve ilginç müzik repertuarlarıyla yetenekli üyeleri, kendine has müzik üsluplarını ortaya koyuyor. Bambir’in şarkılarına evrensellik, aşk ve insanlık yön veriyor. Müzikleriyle düşünce ve duygularını başkaları ile paylaşıyorlar.

Bajar ve Bambir İnsan Hakları için 6 Aralık Pazartesi akşamı Babylon sahnesinde performans gösterecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT