Bant Mag. sunar: Demonation Festivali No:5

Tarihler: 24 Ocak 2015 Cumartesi ~ 25 Ocak 2015 Pazar 24, 25 Ocak Saat:21:00

Yer: Babylon

Ücret: Normal Dönem: 28,25 TLKapı: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2015 ~ Oca 25, 2015

Yerli bağımsız müzisyenlerin sahne aldığı Demonation Festivali 24, 25 Ocak Cumartesi günü Babylon'da...

Bant Mag. ekibinin 2010 yılından bu yana düzenlediği, yerli bağımsız sahneden müzisyen ve grupların sahne aldığı Demonation Festivali, bu sene beşinci yaşını kutluyor. Festival bundan önce de olduğu gibi, bağımsız sahnenin en yenilerinden köklülerine tüm katmanlarını bir araya getirecek.

Şimdiye kadar dört farklı mekanda gerçekleşen festival, geçtiğimiz festivalde olduğu gibi bu sene de Babylon’da gerçekleşecek. 24-25 Ocak hafta sonunda düzenlenecek festivalde, toplam 12 grup/müzisyen/DJ sahne alacak.

Astrofella

İlk EP’sini ocak ayında yayınlayacak olan Astrofella ikilisi, yüksek tempolu şarkılarında hem elektronik hem akustik enstrümanlara yer veriyor. Bugüne kadar İstanbul’daki çeşitli festivallerde sergiledikleri performanslar ile dikkat çeken Astrofella, İstanbul merkezli müzik oluşumu Partapart bünyesinden çıkan ekiplerden biri.

Ethnique Punch

2006’dan bu yana rap yapan Ethnique Punch, geride bıraktığımız yıllarda kendi imkanlarıyla yayınladığı albümleriyle epey dikkat çekti. Kendi beat’lerini hazırlayan bir MC olarak benzerlerinden ayrılan Ethnique Punch, son olarak Finlandiyalı prodüktör Mesak’ın albümünde bir şarkıda konuk MC olarak yer aldı.

Can Güngör

Sayısız müzisyen ve grupla birlikte çalıp, sayısız albümün prodüksiyonunu üstlenen Can Güngör, geçtiğimiz yıllarda sessiz sedasız sürdürdüğü solo projesi ile karşımıza çıktı. Etkileyici şarkı yazımı ve canlı performansıyla adı kısa sürede hızlıca yayılan Güngör, Demonation Festivali’nin beşinci yılında açılış performansına imza atacak.

İskeletor
Tektosag ailesinin en genç üyelerinden biri olan İskeletor, geçtiğimiz ay da Boomarm Nation aracılığıyla iki parçalık bir kayıt yayınladı. Ağırlıklı olarak lo-fi ve psikedelik elektronik parçalar yapan İskeletor’un müziği sizi beklemediğiniz yerden vurma eğilimleri gösteriyor! 

Selim Saraçoğlu

Selim Saraçoğlu’nun şarkılarında hem karanlık tınıları hem de heyecan yaratan anları birarada duymak mümkün. Gitardaki hakimiyetinin yanı sıra kendine has şarkı söyleyişi ve müziği başka seviyelere taşıyabilen orkestrasıyla birlikte sahnede yaşaması eşsiz bir deneyim haline gelen Selim Saraçoğlu şarkıları, kimi zaman dinleyicinin içinden kimi zaman da bambaşka yerlerden seslenebiliyor.

Kalben

Türkiye’de gözle görülür bir şekilde sayısı artan yeni nesil ozanlardan belki de en dikkat çekicisi Kalben. Günlük hayattan konuları içten bir şekilde işlediği şarkılarıyla, dinleyicisiyle doğrudan ve samimi bir ilişki kurabilen Kalben, festivalin ikinci gününü sımsıcak bir performansla başlatacak!

Can Kazaz

Son olarak dijital olarak yayınladığı Kesme Bardak isimli EP’siyle gündemimize gelen Can Kazaz da son dönemin öne çıkan şarkı yazarlarından biri. Akustik şarkı yapılarıyla kendine has bir pop yapan Can Kazaz, eşlik edilesi, tekrar tekrar dinlenesi şarkılar yazıyor!

İki Direk Arası Temaşa

Üç eski dostun, senelerce hayata geçmeyi bekleyen projesi İki Direk Arası Temaşa ilk seslerini geçtiğimiz yıl çıkarmaya başladı. Ritmik davullar, yerinde duramayan baslar ve kirli gitarlar ile akıcı ve melodik bir müzik yapan İki Direk Arası Temaşa, Demonation Festivali’nin en yüksek tansiyonlu performanslarından biriyle Babylon sahnesinde olacak.

DJ No Frost

2001 yılında plak toplayarak DJ’liğe adım atan İzmir’li DJ No Frost, turntablism akımının Türkiye’deki az sayıdaki temsilcisinden biri. Funk, hip-hop ve R&B gibi türlerden şarkılar duyabileceğiniz DJ No Frost’un setinde dans etmemek tek kelimeyle imkansız!

Peygamber Vitesi

Yoluna grup formunda başlayıp zaman içinde Kutay Soyocak’ın solo projesi halini alan Peygamber Vitesi, ikinci albümü Ulu’yu bu yıl Müzik Hayvanı aracılığıyla yayınladı. Gitarların ön planda olduğu ilk albüme nazaran elektronik dokunuşların göze çarptığı Ulu ile müzikte yenilikleri aramaktan kaçınmadığını ispatlayan Peygamber Vitesi, bağımsız sahnenin en üretken isimlerinden biri olmayı sürdürecek gibi gözüküyor.

Sycho Gast & Gramafonia

Geride bıraktığımız yılı yayınladıkları sayısız EP ve albümle epey hareketli geçiren yerli hip hop kolektifi #musicislove’ın iki kurucu üyesi Sycho Gast ve Gramafonia, özel bir setle Demonation Festivali’nde sahne alacak. Özellikle yılın sonlarına doğru yayınladıkları derleme albüm Sound of Dopeness’ta yerli ve yabancı birçok ismi biraraya getirmeyi başaran #musicislove kolektifi önümüzdeki yıl yayınlanacak albümlerin hazırlıklarını da sürdürüyor.

Mondual

IDM, glitch, noise, drum’n bass gibi janrlarda üretim yapan Mondual, Sair Sinan Kestelli ve Tuğrul V. Soylu’dan oluşuyor. Hipnotik müziklerinin yanı sıra Onur Kek tarafından yapılan canlı görselleri ile eşsiz bir deneyime dönüşen konserleriyle de adını sıklıkla duyabileceğiniz Mondual, Demonation Festivali’ni kısa süreliğine farklı bir evrene çevirmeye hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT