Barbaros - Babalar

Barbaros - Babalar

Tarihler: 25 Mayıs 2023 Perşembe ~ 25 Mayıs 2023 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - ₺297,00 2. Kategori - ₺220,00 3. Kategori - ₺165,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2023 ~ May 25, 2023

Kariyeri boyunca pop, caz ve klasik müziğe kadar farklı tür ve dillerdeki repertuvarıyla sunduğu sahne performansları yanında, çeşitli müzikallerde de başrol oynayan ülkemizin başarılı seslerinden Barbaros, Türk müzik tarihine damga vurmuş isimlerin unutulmaz şarkılarını bir araya getirdiği “Babalar” projesiyle 16 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşacak.

Opera aryalarından müzikallere, pop müzikten caza kadar seslendirdiği şarkılarla dinleyicinin beğenisini kazanan Barbaros, bu kez Türk halkının “Baba” dediği, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur gibi isimler ile birlikte Selami Şahin, Edip Akbayram, Ferdi Özbeğen, Yıldırım Gürses, Dario Moreno, Tanju Okan, Cem Karaca, Fikret Kızılok, Bülent Ortaçgil, Zülfü Livaneli, Barış Manço, Timur Selçuk ve Neşet Ertaş, gibi müzik tarihimizde mihenk taşı olmuş isimlerin eserlerinden oluşan bir repertuvar ile dinleyici karşısında olacak.

Barbaros, “Babalar” Projesi ile ilgili, “Bu şarkıların kendi hayatıma yansımalarını, hikayelerini anlatacağım bir kurgu ile sunma fikri üzerinde uzun süredir düşünüyordum. Sadece şarkıları seslendirmekle kalmayıp, sahnede bir hikâye anlatıcısı da olacağım. Hepimizin hayatına dokunmuş bu isimlerin şarkılarını anılarımla birlikte dinleyicilere sunacağım.” diyor.

Daha önce yayınladığı albüm ve teklilerle müzikseverlerin beğenisini toplayan ve son olarak 90’lı yıllardan bu yana pop müzikte iz bırakan Yaşar ile yepyeni şarkısı “Var Mı?” yı müzikseverlerle buluşturan Barbaros, 16 Mart’ta “Babalar” projesiyle Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT