Barbershop İstanbul

Tarihler: 27 Mart 2019 Çarşamba ~ 27 Mart 2019 Çarşamba 27 Mart 2019 20:00

Yer: Summart Sanat Merkezi

Ücret: - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad. No:3, Summa Plaza Seyrantepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 278 71 00

Web: http://www.summart.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2019 ~ Mar 27, 2019
Barbershop İstanbul 27 Mart 2019 saat 20,00 Summart Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluşuyor!

Barbershop İstanbul, 2013 yılında klasik ve modern barbershop tarzı acapella müziğini icra etmek amacıyla kuruldu. Türkiye’nin barbershop tarzı ilk vokal kuarteti olarak bu alanda öncülüğü üstlendi. Kuartet, kökleri ABD’ye dayanan müziğin dünyadaki en büyük topluluğu olan Barbershop Harmony Society’nin Türkiye’deki ilk üyesi oldu.

Barbershop İstanbul, İstanbul’da Summart Sanat Galerisi, AkSanat, BKM Mutfak, Pera Müzesi gibi sahnelerde konserler verdi. 2017 yılında ABD Nashville’de gerçekleşen Harmony University - Quartet College’dan davet aldı ve her yıl düzenlenen bu barbershop kampına katılan ilk Türk kuartet oldu ve burada sahne aldı. Kuartet, bünyesinde İspanya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Avustralya, Almanya, ABD gibi çeşitli ülkelerde uluslararası sahne deneyimine sahip müzisyenler bulundurmakta.

Performanslarında yalnızca insan sesi kullanan kuartet, sahnede barbershop stili acapella müziğin ustalık gerektiren eserlerinden oluşan bir seçki sunuyor. Barbershop İstanbul, hazırladığı performans ile İstanbul’da olduğu gibi bu müziğin doğduğu yer olan Nashville’de de dinleyicinin beğenisini kazandı ve yoğun ilgi ile karşılandı.

Barbershop İstanbul ekibi Onur Zorluuysal (tenor), Erdinç Hasılcıoğulları (lead), Kaan Bayır (bariton) ve Enis Turhan’dan (bas) oluşuyor.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT