Barış Demirel ve Dostları

Tarihler: 30 Nisan 2022 Cumartesi ~ 30 Nisan 2022 Cumartesi 30 Nisan 2022 22:30

Yer: Blind İstanbul

Ücret: Genel Giriş - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sokak No:3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2022 ~ Nis 30, 2022
Garanti BBVA Uluslararası Caz Günü Konserleri:  Barış Demirel ve Dostları , 30 Nisan'da Blind Beyoğlu sahnesinde.

Alternatif sahnenin başarılı trompet sanatçılarından, şarkıcı / şarkı yazarı Barış Demirel, 'Garanti BBVA Uluslararası Caz Günü Konserleri' kapsamında sanatçı dostları ile aynı sahneyi paylaşıyor.

Halihazirda birçok müzisyen ile ortak projeler yürüten Barış Demirel, Garanti BBVA’nın Uluslararası Caz Günü’ne özel düzenlediği bu gecede, 30 Nisan akşamı Asmalımescit'in en yeni konser salonu BLIND'da 5 özel konukla sahnede olacak.

Türkçe Rap'in önemli ve saygıdeğer isimlerinden, 90 BPM'in kurucularından üstad Kayra, Türkiye'de Hiphop'un ansiklopedisi, prodüktör, mc, writer, beatmaker Da Poet, kendine hiçbir sınır koymadan üreten yetenekli şarkıcı / şarkı yazarı Deniz Tekin, son albümü Kolaj'ı taze yayınlayan, memleketin ender gitaristlerinden Efe Demiral ve solo çalışmalarının yanında elektronik, triphop, hiphop projelerinde de yıllardır sesini duyduğumuz biricik İdil Meşe'nin konuk olacağı gecede Barış Demirel ile keyifli bir caz gecesi yaşatacaklar.

Hiphop, elektronik, caz, ve pop gibi bir çok farklı türden sanatçıyla yaptığı çalışmalarda da müzikal çeşitliliğini göstermeye devam eden Barış, ilk solo albümü Mutluluklar’ı Haziran 2021'de yayınladı. Yeni albümü için stüdyo çalışmalarına devam ediyor.

Konser biletlerinde, Garanti BBVA kredi sahipleri %20 indirim avantajı elde ediyor.




- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giremez.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT