Barış İçin Müzik Orkestrası&The Nuc

Barış İçin Müzik Orkestrası&The Nuc

Tarihler: 17 Şubat 2018 Cumartesi ~ 17 Şubat 2018 Cumartesi 17 Şubat 2018 11:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2018 ~ Şub 17, 2018
The Nucleo Project’in en yetenekli 8 müzisyen çocuğunun da katılacağı bu eğlenceli konser deneyimini ailecek yaşayın.

Sanat sevgisi ailede başlıyor.Sanatın rengarenk dünyasını çocuklara hediye etmenin yoluysa erken yaşta yakınlaştırmaktan geçiyor. İşte Barış için Müzik orkestrası tam da bunu yapıyor. Sosyal ve ekonomik imkanları kısıtlı çocuklara ve gençlere ücretsiz müzik eğitimi olanağı sağlayan Barış için Müzik Vakfı, hem gencecik ve keşfedilmeyi bekleyen yetenekleri hem de küçük yaştaki kaliteli müzik dinleyicilerini çatısı altında topluyor. Tamamı çocuklardan oluşan orkestrasıyla Barış için Müzik, giderek dünyayı ve Türkiye’yi kucaklayan uluslararası bir oluşum haline gelmeye başladı. El Sistema Venezuela ile “Dostluk Anlaşması” imzalayan ve Sistema Europe’un kurucu üyelerinden olan Barış için Müzik, bu yıl Sistema England ile birlikte çalışarak “The Nucleo Project” oluşumunu ülkemize getiriyor. The Nucleo Project’in en yetenekli 8 müzisyen çocuğunun da katılacağı bu eğlenceli konser deneyimini ailecek yaşayın.

* ENKA Kültür Sanat Buluşmalarında tüm çocukların ücretsiz seyrettiği 'Barış için Müzik Orkestrası', El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye yürütücüsü olarak karşılık beklemeden yüzlerce imkanı sınırlı çocuğa evrensel ve çok sesli müzik eğitimi veriyor. 

*Konser, 5-16 yaş arası izleyicilere ücretsizdir. Mekan kapasitesi sınırlı olduğundan, rezervasyon@enkasanat.org adresinden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT