Bate Bumbo

Tarihler: 27 Aralık 2008 Cumartesi ~ 28 Aralık 2008 Pazar - Saat: 12:00

Yer: Via/Port Outlet Alışveriş Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.viaport.com.tr

Adres: Yenişehir Mh.Dedepaşa Cd. No:2 34912 Kurtköy Pendik Adalar İstanbul

Telefon: 216 696 10 01 (Pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2008 ~ Ara 28, 2008
VIA/ PORT’ta Bate Bumbo ile karnaval ziyafetine var mısınız?
Türkiye’nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi olan VIA/PORT’ta müzik şöleni devam ediyor. Brezilya müziğinin Türkiye’deki en önemli temsilcisi ‘Bate Bumbo’ Grubu 27-28 Aralık tarihlerinde VIA/PORT’a gelen ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak. VIA/PORT’ta samba rüzgârları esecek!

Brezilya’nın sıcak ve enerjik müziği alışverişle buluşuyor. Kurtköy’de dünyaca ünlü markaların ‘outlet’ mağazalarının bulunduğu VIA/PORT, 27 Aralık Cumartesi ve 28 Aralık Pazar günleri Bate Bumbo Grubu’nun eşsiz performansına ev sahipliği yapıyor. Perküsyon ustası Jozi Levi’nin kurduğu Bate Bumbo; repinique, reco reco, surdo, agogo, tanborim gibi otantik Brezilya çalgılarıyla sambayı birleştiriyor. Müzikleri ve danslarıyla Brezilya’nın ünlü Rio Karnavalı’nın o muhteşem coşkusunu yansıtıyor.

12 kişilik bir ekibin hayat verdiği Bate Bumbo, yeni yıl öncesi VIA/PORT’a gelenlere tam bir karnaval havası yaşatacak. Mobil bir şekilde VIA/PORT’un her köşesinde samba müziğinin farklı ezgilerini çalacak ve dans edecek olan grup; yılbaşı alışverişini çok daha coşkulu ve eğlenceli hale getirecek. Grup, gösterisini VIA/PORT Moda Meydanı’nda kurulan dev sahnede noktalayacak.

VIA/PORT, yılbaşı alışverişini dünya markalarından en uygun fiyatlarla yapmak ve aynı zamanda yeni yılın gelişini sambayla doyasıya kutlamak isteyen herkesi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT