Baths

Baths

Tarihler: 03 Kasım 2017 Cuma ~ 03 Kasım 2017 Cuma 03 Kasım 2017 20:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik Günü: 50.00 TL Tam - 40.00 TL Öğrenci - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2017 ~ Kas 3, 2017
Will Wiesenfeld’in alternatif elektronik pop projesi BATHS 3 Kasım’da Zorlu PSM Studio’da!

Kapı Açılış: 20.00
Mind Shifter: 21.00
Kim Ki O: 22.00
Baths: 23.15

BATHS olarak tanınan Will Wiesenfeld, 1989 yılında Los Angeles’da doğdu.  Genç yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan sanatçı 4 yaşında müzik derslerine, 10lu yaşlarında da kendi müziğini kaydetmeye başladı. Ama Wiesenfeld’in müziğindeki dönüm noktası Björk’ü keşfetmesi oldu. Doyumsuz öğrenme aşkı ile kendi kendine gitar, kontrbas ve viyola öğretirken, ürettiği katmanlı  parçalarda, elektronik pop müziğe eklediği tuş ve su sesleri ile kendine özgü tınısını yakaladı.

Ergenlik yıllarında başlayan projesi ‘Post Foetus’ ile, Geotic adı altında ambians besteleri üzerinde çalışırken, BATHS adını aldı ve Daedelus tarafından Los Angeles’ın popüler kulüplerinden Low End Theory’de düzenli olarak çalması için davet edildi. 2009 yılında Anticon Records ile anlaşıp 2010’da ilk albümü ‘Cerulean’ı yayınladı. Bu albüm The A.V. Club tarafından en iyi albüm listesinin 21. sırasına girdi ve Pitchfork tarafından ‘Yılın Albümü: Bahsedilmeye Değer’ ünvanını aldı.

2013 yılında, uzun zamandır arzuladığı, canlı bir grupla çalma hayalini Obsidian albümü ile gerçekleştirdi. Bu albümde, Cerulean’dan farklı olarak daha karanlık ve direkt bir ton yakaladı. 2014 yılında ise İspanya’da bir arkadaşının evinde kaydettiği, Ocean Death EP’sini çıkardı.

Yayınladığı en güncel şarkı ise 2017 Temmuz ayında dinleyici ile buluşan Dream Daddy Theme oldu.

BATHS başka bir dünyadan gelen müzikleriyle 3 Kasım’da Zorlu PSM Studio’da!

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT