Bedouin + Christian Löffler

Tarihler: 11 Mayıs 2018 Cuma ~ 11 Mayıs 2018 Cuma 11 Mayıs 2018 23:00

Yer: KLEIN

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Harbiye Mahallesi, Cebel Topu Sk. No:4, 34373 ŞİŞLİ / İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2018 ~ May 11, 2018
Uluslararası elektronik müzik sahnesinin vazgeçilmez isimlerinden Brooklyn merkezli Orta Doğu asıllı Tamer Malki ve Rami Abousabe’nin ortak projesi Bedouin ve Alman prodüktör Christian Löffler, 11 Mayıs Cuma gecesi KLEIN kabinine geçiyor.

Bedouin
Bedouin; kökenlerini gizlemeyen, geleneklerinden, yetiştirildikleri topraklardan ve seyahat ettikleri yerlerden ilham alan bir ikili. Kendine özgü melodi ve ritimlerini All Day I Dream, Supernature, Kindisch ve Get Physical gibi önemli plak şirketlerinin bünyesine taşıyan Malki ve Abousabe, coğrafyalar arası eklektik setleri ile dinleyicilerin ruhuna ve hayallerine hitap ediyor.


Christian Löffler
14 yaşından beri müzik yapan Alman prodüktör Christian Löffler, aynı zamanda da bir visual artist. Hem müziğinde hem fotoğraflarında hem de tasarımlarında hep bir hikaye anlatma ilkesiyle ilerleyen Christian Löffler; prodüksiyonları sırasında akustik elementleri müziğine yerleştiriyor ve pek çok telli enstrümanı ve perküsyonu müziğine dahil ediyor. Jazz, indie rock, R&B ve soul gibi türlere olan yakın ilgisi onu house ve techno'nun sınırlarına hapsolmaktan ve tek boyutlu bir müzik icra etmekten koruyor. Löffler; minimal techno, techno, house ve tech house sınırlarında, melankoli ve zindeliği kombinleyen prodüksiyonlarıyla tanınıyor.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır, kimlik kontrolü yapılacaktır.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek, içecek; yanıcı, kesici, patlayıcı alet ve ilaç getirmek yasaktır.- Organizatör, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Organizatör programda her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT