Beethoven Akademi Orkestrası

Beethoven Akademi Orkestrası

Tarihler: 17 Haziran 2016 Cuma ~ 17 Haziran 2016 Cuma 17 Haziran 2016 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 225.00 TL 2. Kategori - 168.00 TL 3. Kategori - 112.00 TL Öğrenci - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2016 ~ Haz 17, 2016
İKSV Müzik Festivali, 1 - 24 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Jacek Kaspszyk: Şef
Herbert Schuch: Piyano

Piotr Ilyich Tchaikovsky
Romeo ve Juliet Fantezi Uvertürü

Sergei Rachmaninov
Paganini’nin bir Teması Üzerine Rapsodi

Mieczysław Weinberg
Senfoni No.4 La minör, op.61 *

* Türkiye prömiyeri 

Varşova Filarmoni Orkestrası 44. İstanbul Müzik Festivali Yerleşik Konuk Orkestrası’dır.

Ara dahil 110’ sürer.

Konsere Doğru
Aydın Büke’nin program üzerine konuşması
19.00-19.30
İş Sanat Konser Salonu Fuayesi

Bu yılki festivalde iki konserle İstanbullu müzikseverlerle buluşacak olan Beethoven Akademi Orkestrası, ilk konserinde klasik müziğin sevilen eserlerinin yanı sıra son yılların en önemli müzikal keşfi Polonyalı besteci Weinberg'in 4. Senfonisi'nin de Türkiye'deki ilk seslendirilişini gerçekleştirecek. Bu konserin solisti, farklı stillerdeki mükemmelliği ve yumuşak tonu kadar zeki yorumlarıyla da eleştirmenlerin övgüsünü toplayan, günümüz klasik müzik dünyasında heyecan uyandıran piyanistlerden Herbert Schuch.

Albümleri iki yıl üst üste Echo Klassik ödülü kazanan Herbert Schuch Londra Filarmoni'den Tokyo NHK Senfoni'ye, Camerata Salzburg'dan Danimarka Radyo Senfoni'ye pek çok orkestra eşliğinde çalmakta; Kissinger Sommer, Rheingau, Ruhr ve Salzburg dâhil, önemli festivallere düzenli konuk olmakta. Schuch'un 2015/16 sezonunda, Gergiev yönetimindeki Mariinsky Orkestrası ile ilk konserinin yanı sıra DSO Berlin ve Camerata Salzburg ile devam eden işbirlikleri göze çarpıyor.

Polonya’nın genç ve yetenekli müzisyenlerinden oluşan Beethoven Akademi Orkestrası kuruluşundan kısa bir süre sonra günümüzün aranan genç kuşak orkestraları arasında yerini aldı. DUX Poland, Centaur Records USA ve Universal Music etiketiyle çıkan on yedi CD kaydına imza atmış olan topluluk, kısa süre önce anlaştığı EMI ile düzenli olarak kayıtlarına devam etmekte. Beethoven Akademi Orkestrası Hans Zimmer, Elliot Goldenthal, Michal Lorenc ve Jan A. P. Kaczmarek ile yaptığı iş birliklerinde klasik müziğin yanında bir çok film müziği kaydı ile de adından söz ettirdi; Universal Music etiketiyle çıkan Siedem Piesni Marii albümü Polonya’da Platin-Plak ödülüne layık görüldü. 2009 ve 2013 yıllarında Musikverein Golden Hall’da düzenlediği konser serileriyle eleştirmenlerden övgüler alan topluluk, 2011’den beri Darmstadt Yerleşik Orkestrası’dır. Beethoven Akademi Orkestrası’nın birinci şefliğini 2013’ten beri deneyimli şef Jacek Kaspszyk sürdürmekte.

Bu konserde Polonya'nın Şostakoviç'i olarak adlandırılan Weinberg'in 4. Senfonisi'nin Türkiye prömiyerinin yanı sıra "form açısından bir mucize" olarak gösterilen Rachmaninov'un Paganini'nin bir Teması Üzerine Rapsodi'si ve Çaykovski'nin ilk başyapıtı sayılan, festival temasına da gönderme yapan fantezi uvertürü ile heyecan verici bir program müzikseverleri bekliyor.

- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale 2 Adet, Sarı Lale kart için kişi başı alım 1 adettir.- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT