Beethoven Çello-Piyano Sonatları

Tarihler: 10 Nisan 2011 Pazar ~ 11 Nisan 2011 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Süreyya Operası gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 29 34710 Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2011 ~ Nis 11, 2011

BEETHOVEN ÇELLO-PİYANO SONATLARI
Efe BALTACIGİL, çello
Benjamin HOCHMAN, piyano

10 Nisan Pazar 20.00
L.v. BEETHOVEN Çello ve Piyano Sonatı No.1
L.v. BEETHOVEN Çello ve Piyano Sonatı No.2
L.v. BEETHOVEN Çello ve Piyano Sonatı No.3

11 Nisan Pazartesi 20.00
L.v. BEETHOVEN 12 Varyasyon Op.66
L.v. BEETHOVEN Çello ve Piyano Sonatı No.3
L.v. BEETHOVEN Çello ve Piyano Sonatı No.4
L.v. BEETHOVEN Çello ve Piyano Sonatı No.5

Türkiye’de çok ender olarak seslendirilen, Beethoven’ın beş çello-piyano sonatının tamamını seslendirmeye Amerika’dan gelecek olan Efe Baltacıgil ve Benjamin Hochman, Süreyya Operası’nda iki akşam üst üste müzik ziyafeti çekecekler.

10 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de başlayacak ilk konserde Beethoven’ın çello-piyano sonatları No.1, No.2 ve No.3’ü; 11 Nisan Pazartesi akşamı yine saat 20.00’de başlayacak ikinci konserde ise Beethoven’ın 12 Varyasyon Op.66 ve çello-piyano sonatları No.3, No.4 ve No.5’i seslendirecekler.

Philadelphia Orkestrası’nın viyolonsel grup şefi olan Efe Baltacıgil, Yo-yo Ma, Itzhak Perlman, Pinchas Zukerman, Midori, Wolfgang Sawallish, Christoph Eschenbach, Mitsuko Uchida ve Emanuel Ax gibi önemli müzisyenler ile oda müziği çalmıştır. Efe Baltacıgil çok yönlü müzisyenliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Efe Baltacıgil`in çaldığı 1680 Francesco Rugieri viyolonsel kendisine bir Türk müzik sever tarafından ödünç verilmiştir.

Kudüs doğumlu piyanist Benjamin Hochman ise New York Filarmoni, Chicago, New Jersey, Pittsburg ve Seatlle senfoni orkestraları, Kanada ve İsrail Filarmoni orkestraları ile solist olarak konserler verdi. Oda müziğine büyük önem veren Hochman’ın birlikte konser verdiği önemli gruplar arasında Guarneri, Orion, Prazak ve Daedalus yaylı dörtlüleri yer almaktadır.

11 Nisan Pazartesi akşamı Süreyya Operası’nın klasik batı müzik dinleyicilerine başka bir sürprizi daha var. Türkiye’deki müzik dinleme anlayışını farklı boyutlara taşıyan YOYOM.tv, Süreyya Operası’ndan canlı olarak “BEETHOVEN ÇELLO-PİYANO SONATLARI” konserini yayınlayacak. YOYOM.tv’nin ilk canlı yayınını ücretsiz olarak izlemek için 11 Nisan 20.00’de www.yoyom.tv adresini tıklamanız ve siteye üye olmanız yeterli. Her hafta yayınladığı özel konserlerle akademik müziği geniş kitlelerle buluşturan YOYOM.tv, canlı yayınlayacağı bu konser ile dünyanın dört bir yanındaki müzikseverlere ulaşacak.

Konserin biletleri Süreyya Operası gişesinden ve internetten temin edilebilir. (gişe tel: 0216 346 15 31 – 120/121)

www.sureyyaoperasi.org




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT