Begül Erhan Gitar Resitali

Tarihler: 14 Temmuz 2017 Cuma ~ 14 Temmuz 2017 Cuma 14 Temmuz 2017 21:00

Yer: Ayvalık Amfitiyatro

Ücret: Numarasız - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ayvalık Ayvalık Balıkesir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2017 ~ Tem 14, 2017
Begül Erhan Gitar Resitali, Ayvalık Amfi Tiyatro'da sizlerle...

"Anatolian Folk Songs" adı ile tamamı Anadolu ezgilerinden oluşan ve Türk müzik tarihinin ilk kadın solo klasik gitar albümünü Ada Müzik'ten çıkartan Begül Erhan, yine bir ilke imza atarak açıkhava tiyatrosunda ilk defa yapılacak bir gitar resitali ile Ayvalıklılarla buluşuyor. 

"Klasik gitarın sıradışı müzisyeni" olarak bilinen genç virtüöz, Türkiye'de klasik gitar müziğini özellikle daha önce hiç dinlememiş olan insanlara tanıtıp sevdirmesi ile biliniyor. 

Konserlerine yurtiçinden ve yurtdışından gelen birçok davet ile devam eden gitarist, özellikle Türkiye'de, öncelikle hiç gidilmeyen yerlere gidip, buralarda resitaller vermeyi tercih ediyor. 

Haziran ayı başlarında yayınladığı ilk klibi "Yağcılar Zeybeği" ile de, Zeytinliklerin yok edilmemesine dikkat çekip, takdir toplayan Begül Erhan, konserlerinde Anadolu'dan, Latin Amerika'ya kadar uzanan geniş bir repertuvara yer veriyor. Sanat ve coşku dolu bu sıradışı konseri kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT