Begül Erhan Klasik Gitar Resitali

Begül Erhan Klasik Gitar Resitali

Tarihler: 11 Nisan 2018 Çarşamba ~ 11 Nisan 2018 Çarşamba 14 Nisan 2018 20:00

Yer: İstanbul Deniz Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 45.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Deniz Müzesi Komutanlığı, Sinanpaşa Mah. Beşiktaş Cad. 6/1 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 (212) 327 43 45-46

Faks: 0 (212) 236 68 93

Web: http://denizmuzesi.dzkk.tsk.tr/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2018 ~ Nis 11, 2018
Klasik gitarın Türkiye ve Avrupa’daki yükselen yıldızı Begül Erhan, Yurtdışı turnesinin hemen ardından 14 Nisan’da İstanbul Deniz Müzesinin görkemli atmosferinde sizlerle…

Türkiye müzik tarihinde ‘’Anatolian Folk Songs’’ adı ile bir kadın gitarist tarafından yayınlanan ilk gitar albümünü geçtiğimiz Mayıs ayında Ada Müzik etiketi ile çıkaran genç virtüöz, uzun bir aranın ardından yeniden İstanbul’lu sanatseverler ile buluşacak.

Klasik gitar müziği adına Türkiye’de birçok ilki gerçekleştirmesi ile bilinen Begül Erhan, yurtdışındaki prestijli salonlarda verdiği başarılı konserlerin ardından Türkiye’de ki konserlerine de aralıksız devam ediyor.

Klasik gitarın sıra dışı müzisyeni olarak adlandırılan gitarist, bu güne kadar Türkiye’de daha önce hiç gitar resitali verilmemiş şehirlerde konserler verdi. ‘’Anadolu’ya Gitar Resitalleri’’ adlı projesi ile birçok ili dolaştı ve burada konserlerin yanı sıra özellikle güzel sanatlar liselerinde ki gençlere workshoplar verdi. 

Türkiye’de birçok insanın klasik gitar müziği ile tanışmasına vesile olan genç virtüöz, yurtdışı kariyerine de ilk olarak, Dünyanın en prestijli konser salonlarından olan Viyana Konzerthaus’ta tam dolu salona verdiği muhteşem bir konser ile başladı. Yine geçtiğimiz Temmuz ayında Ayvalık Açıkhava tiyatrosunda verdiği resital ile de sanatseverlere Türkiye’de ilk defa Açıkhava da gitar resitali vermiş olan genç virtüöz, konserlerinde klasik dönemden günümüze, Latin bestecilerden, Anadolu ezgilerinin gitar düzenlemelerine kadar uzanan geniş bir repertuvarla sanatseverlerin karşısına çıkıyor. 

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bilet satıldıktan sonra değiştirilemez, iade edilemez.- Cep telefonu, kamera ile çekim yapmak yasaktır.- En az 20 dakika öncesinden salonda bulunulması gerekir.- Etkinliğe bilet çıktısı ile gelinmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT