Best of The Balkans Hardcore and Punk Live Shows Vol. 1

Tarihler: 01 Kasım 2008 Cumartesi ~ 01 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 19:00

Yer: Bronx Club

Ücret: 13 YTL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98 - Bronx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2008 ~ Kas 1, 2008
BEST OF THE BALKANS HARDCORE AND PUNK LIVE SHOWS VOL.1
1 Kasim Cumartesi
Kapi Acilis: 19.00
DEADRISE
PICKPOCKET
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ

DEADRISE
Deadrise, 2000`li senelerin baslarinda kurulan ve Avrupa`nin en aktif hardcore metal gruplarindan biri sayilan Fullsize`in album projesi olarak 2007 yazinin baslarinda kuruldu. Politik ve agresif sarki sozleri ve enerjik muzikleriyle kisa surede Avrupa`nin en sevilen gruplari arasinda yer aldilar ve tum dunyayi turladilar. Sadece karsit olduklari fikirleri ve kavramlari ifade edebilmek icin bes yakin arkadas tarafindan kurulan Deadrise, kisa surede Avrupa ve Balkan festivallerinin aranan grubu haline geldi.
Deadrise, Bohemian Events Group araciligiyla 1 Kasim Cumartesi aksami saat 19.00`da Beyoglu Bronx Club`ta!!!

PICKPOCKET
2000 yilinin Haziran ayinda Kadiköy`de kurulan Pickpocket 2 sene boyunca birbirinden farkli underground barlar ve konser salonlarinda sahne aldi. 2003 yilinin Ocak ayinda "Kurban" grubunun solisti Deniz Yilmaz`in stüdyosunda kaydettigi "Just wait for me" adli parcasi ile Roxy müzik yarismasina katilan Pickpocket, o yil 8.si düzenlenen "Efes Dark Müzik Günleri"nde, hem birincilik ödülünü, hem de 5 bine yakin tüketicinin oylariyla belirlenen "Efes Dark Özel Ödülü"nü, oylarin yüzde 63`ünü toplayarak kazandi. Pickpocket "Roxy Müzik Günleri"nden sonra bircok konser, festival, TV ve radyo programlarinda yer aldi.
2004 yilinin sonlarina kadar müziklerini Ingilizce sözlerle icra eden grup, o günlerde yaptigi "Ilk" adli Türkce parcayla ilgi çekmeyi basardi. Yaptiklari ilk Türkce parcanin bu kadar olumlu tepki almasi üzerine, Pickpocket yoluna Türkce sözlerle devam etmeye karar verdi. 2 sene boyunca sayisiz konser organizasyonunda yer alan grup, özellikle sahnedeki durusu ve performansi ile ilgi çekmeyi basardi.
2006 yilinda bestelerini bir albümde toplamaya karar veren Pickpocket, 10 sarkidan olusan "Hayalle Gerçek Arasinda" adli ilk albümünü 18 Nisan 2008`de çikardi. Umit Kuzer ve Martin Cru Spencer`dan olusan Virus Production `un yapimciligini ve produktörlügünü üslendigi albümün dagitimini Irem Records gerçeklestiriyor. Su siralar "Garaj stüdyolari"nda calismalarina devam eden Pickpocket, ayni zamanda klip cekimi hazirliklari yapmaktadir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT