Beton Orman Dj / Selecta Set

Tarihler: 19 Kasım 2008 Çarşamba ~ 19 Kasım 2008 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Leman Kültür

Ücret: Biletler kapıda 10 YTL, ön satış sırasında 5 YTL

Nereden Alınır: Leman Kültür

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:14 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 95 65 (4 hat)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2008 ~ Kas 19, 2008
BETON ORMAN DJ/SELECTA SET

BetonOrman projesi, temelde şehrin kültürel faunasında yaşamlarını sürdürme gayretindeki alt kültür aktörlerinin, güç birliğiyle rollerini pekiştirme ve geliştirme çabasıdır.
Şehrin gizli kahramanlarının birleşip oluşturdukları betonorman projesinin önemli bir ayağı olan "BetonOrman DJ/Selecta Set" kendi alanlarında öncü dj`lerin bir araya getirdikleri dans edilebilir setlerden oluşuyor. Gecede fransız dub sahnesinden etkilenerek anadolu kök müziklerini işleyen dub prodüktörü FitiSound, istanbul reggae&dub partilerinin en aktif isimleri Selecta Firuzağa ve King Seroman jamaika kökenli müziklerden reggae ve dub türlerindeki seçkileri ile, konuklarına eğlenceli saatler geçirtecek. Yeni albümü "Oriental Rap&Roll" geçen yaz yayınlanan Sultan Tunç ve Beyoğlu sokaklarının en tanınmış isimlerinden Kara Güneş, performanslarıyla partiye renk katacaklar.
Ön satış için irtibat: betonorman@gmail.com Program ile ilgili daha fazla bilgi için: www.betonorman.com
FITISOUND
KING SEROMAN
FIRUZAGA
Special Guests
SULTAN TUNÇ
KARAGÜNEŞ
VISUAL BY. VİDEA

FiTiSOUND
Dub / Roots Music
İstanbul semalarından dub+elektro titreşimleri. Fransız elektro-dub sahnesine imren, misket havasındaki reggae yürüyüşüne selam; stepperin adı, dokuz sekizliğin tadı, hicaz dub! FitiSound, Fransız dub sahnesinden önemli derecede etkilenmiş Türkiye`li bir dub prodüktörüdür. Oldukça kişisel olan sound`u, electro-dub ve dub-stepper`ın sağlam bir karışımından oluşmaktadır. Şimdiye dek pek dub türünde pek kullanılmamış sesleri kendi müziğine katmıştır. Kayıtlarını kendi kurduğu fiti fidi fici label`ı adı altında last.fm ve kendi web sitesi üzerinden internette ücretsiz dağıtmaktadır.
http://www.myspace.com/fitisound

SELEKTA FiRUZAGA & DREAD CULTURE SOUNDSYSTEM
Dub / Steppa
2003`ten beri Reggae & Dub Selector`ı olan Selekta Firuzaga şu ana kadar Babylon, Balans, Nayah, Dogzstar, Locus Solus (Ankaara), 6:45 (Eskişehir) gibi klüplerde ve MSÜ Fest 2006, Siren Fest 2006, Radar Live Fest 2007, Seasplash 2008 (Hirvatistan) gibi festivallerde çaldı. Selekta Firuzaga,70`lerin ikinci yarısından günümüze kadar olan Roots ve Modern Roots Reggae & Dub ve Digidub türlerinde geniş bir yelpazede seçtiği parçalar ile performansını gerçekleştirmektedir. Selekta Firuzaga`nın Eylül 2007`de Can Gökalp ile kurduğu Dread Culture Soundsystem, Türkiye`nin ilk ve tek Reggae soundsystem`idir. Reggae sound`una uygun özel yapım kabinlerden oluşan ses sisteminin çıkarttığı hacimli ve derin bas sesleri sayesinde Türkiye`deki Reggae dinleyicisi, Reggae ve Dub`ın yıllardır Jamaica`dan İngiltere ve sonrasında tüm Avrupa`ya yayılmış olan geleneksel dans geceleriyle tanışıyor.
http://www.myspace.com/firuzagasound

KiNG SEROMAN
Reggae / Dub / Ska
Dj`lik hayatına 2002 yılında Nayah Music Club`da başlayan King Seroman; ağırlıklı olarak reggae, dub, jungle, ska gibi dans müziklerine yer veriyor. "BetonOrman", "I AND I Network" ve "Dub Komunite" gibi oluşumların iyi bir aktivisti olarak çalışan Seroman, Dub Komunite Dj leri tarafından hazırlanan Açık Radyo "Beton Orman" programında yapımcılığın yanısıra "Siren Reggae Dub Jungle Fest `06 / Kilyos" festivalinin düzenlenmesinde aktifti. Hala Nayah Music Club `da resident Dj olan Seroman, İstanbul`un önemli mekanlarından Babylon, Balans, Çadır, Dogzstar, Studio Live `in yanısıra Alt-cult, Papilion, Chill Out, Mama Africa,Kuzgun, Misket, Eskişehir 6:45, İzmir The PUB gibi barlarda eğlenceli setler hazırladı.

KARA GÜNEŞ
Rock / Dub / Roots Music
Kara Güneş (Amargi) 1997`de Ankara´da kuruldu.Kara Güneş, başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere bulundukarı şehirlerin sokaklarında sadece müzikleri ile değil dostluklarıyla da unutulmaz izler bırakmıştır. Grup elemanlarından Özgür Ankara´da, Önder Antalya´da, Ati İzmir´de ve Ceyhun Samsun´da paramparça bir şekilde yaşamlarını sürdürürken yıllar sonra Ankara´da bir araya gelerek 3 yıl boyunca grup çalışmalarına bu şehirde devam edilmiştir. Kara Güneş sahnede farklı müzisyenlerle ve gruplarla dinleyicilerine ortak çalışmalar sunmuştur. .(Siya Siyabend, Saydam, Kırmızı Nazmi, ...) Kara Güneş´in şimdiye kadar basılı hiç albümü olmamasına karşın, demolar sokak müziği sonucunda doğrudan dinleyicilere ulaştırılmıştır. Grubun 3 demo çalışması, yüzlerce beste çalışması bulunmaktadır.
http://www.myspace.com/karagunesozgur

SULTAN TUNÇ
Oriental Rap`n Roll
Hip-hop müziğinin farklı sesi Sultan Tunç uzun süren sessizliğini ikinci albümü "Rap`n Roll" ile bozuyor. 2003`deki ilk albümü "Saygıdeğer Şarkılar" ile pek çok ödül alan Sultan Tunç, Ada Müzik etiketli "Oriental Rap`n Roll"`de müzik yelpazesini yine geniş tutuyor. Sultan Tunç, Dub Kurtuluş Bandosu adlı topluluğuyla rap`ten reggae`ye, elektronikten Latin müziğine,cazdan oryantale uzanan politik, alaycı ve eğlence dolu şarkılarıyla sizleri şaşırtmaya hazır.
http://www.myspace.com/sultantunc

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT