Bi' Büyük Balık Festivali - Pazar

Tarihler: 29 Mayıs 2016 Pazar ~ 29 Mayıs 2016 Pazar 29 Mayıs 2016 17:00

Yer: Ada Beach Club

Ücret: Pazar Giriş Fiyatı 1. Kategori - 99.00 TL 2. Kategori - 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2016 ~ May 29, 2016
Bi' Büyük Balık Festivali, 28- 29 Mayıs tarihlerinde balık masası ve eğlencesi severlerle Heybeliada Ada Beach Club'ta buluşuyor.

Sizleri bu müthiş festival ambiansında neler mi bekliyor ?  

Balık Standları : Balık Halinden sabahleyin getirdiğimiz mevsim balıklarından dilediğinizi seçin, birazdan sıcak bir şekilde masanıza servis edilecek. (Giriş ücretine dahil değildir.Ücretlidir)

Meze Standları : 38 çeşit lezzette mezeler. Dilediğinizi seçip masanızı zenginleştirin. (Giriş ücretine dahil değildir.Ücretlidir)

Gurme yöresel ve unutulan lezzetler Standı : Nokta atışı diye tabir edebileceğimiz gurme lezzetler. Hepsi sizler için getirtildi. Gelibolu Sardalya konserve, torik lakerda, balık pazarı çiroz, marine balıklar, ancuez çeşitleri ve balık sofrasına yakışır niceleri.
(Giriş ücretine dahil değildir.Ücretlidir)

Ustalara Saygı Köşesi : Heybeliada' da Balık masası olur da Edebiyat olmaz mı, Büyük üstadlardan seçme mısralar gene onların eski siyah beyaz fotoğraflarıyla birlikte. Aşık Veysel, Sait Faik Abasıyanık, Cemal Süreyya, Can Yücel, Yahya Kemal Beyatlı ve daha birçok büyük usta. Hepsi '' Ustalara Saygı'' köşesinde.

Eski şenliklerdeki, kahve-şerbet ikramları, Ateş ve Dans Şovları ve diğer bir çok supriz Bi' Büyük Balık Festivali'nde.

Şimdi Heybeliadanın o meşhur Çam ormanı havasından derin bir nefes alıp masalarınıza oturun. Çünkü unutulmayacak bir müzik şölenine davetlisiniz.

Hüsnü Şenlendirici, Fedon , Buzuki Orhan, Ahırkapı Roman Orkestrası ve diğer supriz sanatçılar bizlere unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Heybeliada'nın en güzel koyunda, denize nazır akşam semalarında, sezonun tek keyif festivali Heybeliada Bi' Büyük Balık Festivalinde şimdiden yerinizi ayırtın. Muhabbetin en koyusunun, müziğin en keyiflisinin, mezenin en lezzetlisinin 2 gün boyunca adalarda tadılacağı bu özel etkinliği siz de kaçırmayın. Türkiye ve Yunanistan'dan muhteşem sanatçılar eşliğinde eğlencenin su gibi akacağı bu etkinlikte, 28-29 Mayıs'ta Heybeliada'da buluşalım.  

Program:

28 Mayıs Cumartesi

Hüsnü Şenlendirici
Buzuki Orhan
Ahırkapı Orkestrası ve sürpriz şovlar

29 Mayıs Pazar

Fedon
Ahırkapı Orkestrası ve sürpriz şovlar

Detaylı Bilgi için : +90 (534) 244 72 64

- Festival alanının içinde yeme-içme (meze- balık- tatlı v.s) standlarından ücretli sağlanacaktır.  - Festival saatleri boyunca Heybeliada iskeleden festival alanına deniz yolu ile ring servisi olacaktır. - Festival sonunda, festival alanından Bostancı iskeleye tekne transferi organizasyon tarafından sağlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT