Bi'büyük Festival Antalya

Tarihler: 07 Eylül 2018 Cuma ~ 07 Eylül 2018 Cuma 07 Eylül 2018 17:00

Yer: Belenbaşı Çiftliği

Ücret: 1. Kategori - 620 TL - 4 Kişilik Masa 2. Kategori - 420 TL - 4 Kişilik Masa 3. Kategori - 240 TL - 4 Kişilik Masa 1. Kategori - 320 TL - 2 Kişilik Masa 2. Kategori - 220 TL - 2 Kişilik Masa 3. Kategori - 160 TL - 2 Kişilik Masa - - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2018 ~ Eyl 7, 2018
Türkiye'nin en büyük açık hava meyhanesi ilk kez  Antalya'da kuruluyor.

Sizde bu muhteşem etkinliğe ortak olmak istiyorsanız sadece sınırlı sayıda çıkacak olan festival biletlerinizi önceden ayırtabilirsiniz. Mezesini, ocakbaşını, yeni nesil meyhane kültürünü ve müziğini sizlerle bütünleştirecek olan yepyeni bir festival gecesinde buluşup bu muhteşem eğlenceye renk katmaya ne dersiniz? Akdeniz'in incisi Antalya'da meze ve müzik festivali... Muhteşem sahne, sanatçı performansları ve birbirinden farklı görsel şovlar bu özel gecede buluşuyor.

- 18 Yaş sınırı vardır.- Etkinlik 17:00 ile 02:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Belirtilen fiyatlar sedace etkinliğe giriş ve masa fiyatlarıdır.Bilet fiyatlarına sadece arasıcaklar dahildir.- Etkinlik günü mekanda bilet satışı yapılmayacaktır. - Organizasyon sadece 300 masa ile sınırlıdır.- Etkinliğe özel içecek ve yemeklerde normal fiyat politikası uygulanacaktır.- Organizasyon firması duruma göre fiyatlarda değişiklik yapabilir.- Davetiyesi olmayan kişilerin etkinlik alanına girişi sağlanmayacaktır.- Etkinlik alanımızda 300 araçlık otoparkımız mevcuttur.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT