BİFO - Eşsiz ve Benzersiz:Mozart

BİFO - Eşsiz ve Benzersiz:Mozart

Tarihler: 09 Aralık 2021 Perşembe ~ 09 Aralık 2021 Perşembe 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 300,00 ₺ 2. Kategori - 225,00 ₺ 3. Kategori - 175,00 ₺ 4. Kategori - 100,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2021 ~ Ara 9, 2021

BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI
MAXIM EMELYANYCHEV şef / piyano •
KATIA & MARIELLE LABÈQUE iki piyano ◊

MOZART Piyano Konçertosu no.23, La Majör, K 488 •
MOZART İki Piyano için Konçerto no.10, Mi bemol Majör, K 365/316a
MOZART Üç Piyano ve Orkestra için Konçerto, Fa Majör, “Lodron” (Konçerto no.7), K 242 •
MOZART Senfoni no.31, Re Majör, “Paris”, K 297/300a

Tüm zamanların en büyük müzisyenlerinden, ileri görüşlü, naif ruhlu, şakacı, üretken, duygusal ve eşsiz Mozart, BİFO’nun bu konserinde yoğunlaştığı tek besteci olacak. BİFO’yu bu konserde genç kuşak Rus şefler arasında dikkat çekici başarılarıyla adını duyurmuş olan ve yükselişine Mozart’ın Don Giovanni’sini yöneterek hız kazandıran orkestra şefi ve piyanist Maxim Emelyanychev yönetecek. Gecenin diğer yıldızları ise 1970’lerden beri kayıtları ve konserleriyle dünyanın neredeyse tüm büyük sahnelerinde dinleyenlerini büyülemiş olan usta piyano ikilisi Katia ve Marielle Labèque olacak.

- Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliklerin tümü pandemi sebebiyle özel kurallara tâbidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

- Zorlu Center arama noktalarında görevliler tarafından vücut ısısı ölçümü yapılacaktır. Vücut ısısı 38C üzerinde olan misafirler içeri alınmayacaktır.

- Etkinlik girişinde Zorlu PSM tarafından yeni maskeler dağıtılacaktır. Alan içinde farkındalığı sağlamak amacıyla yeni verilen maskelerin takılması zorunludur.

- 18 yaş üzeri misafirlerimiz etkinliğe gelmeden önce HES (Hayat Eve Sığar) uygulamalarının güncel olduğundan, HES Kod Ayarları bölümünün altında bulunan Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olmalıdır.

- HES uygulaması üzerinden 18 yaş üzeri misafirlerimiz tarafından aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunmaktadır. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile salona seyirci olarak girebilecektir. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir.

- Zorlu PSM girişlerinde misafirlerimize maske verilecek veya mevcut maskeleri yeni maskeler ile değiştirilecektir. Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur. Maskesini çıkardığı tespit edilenler uyarılacak, uyarıları dikkate almayanlar Zorlu PSM alanının dışına alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT