Bifo Junior İle Çocuklar Masal Diyarına Gidiyor

Tarihler: 20 Ocak 2011 Perşembe ~ 20 Ocak 2011 Perşembe - Saat: 19:00

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Nereden Alınır: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Cumhuriyet Cad. No. 22-24 Elmadağ - İstanbul Elmadağ İstanbul

Telefon: 212 296 30 69

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2011 ~ Oca 20, 2011

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), Ocak ayında çocuklar için bir konser veriyor. Memet Ali Alabora`nın anlatıcı olarak katılacağı "BİFO Junior" konserinde çocuklar müzikal bir masal diyarına yolculuk edecek. Sanat Yönetmeni ve Sürekli Şef Sascha Goetzel’in yöneteceği konser, 20 Ocak`ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı`nda gerçekleşecek.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), Ocak ayında 8 yaş ve üstü çocuklara özel konser veriyor. Her yıl tekrarlanacak olan "BİFO JUNIOR" adlı etkinliğin ilki 20 Ocak Perşembe Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı`nda gerçekleşecek. Konserde Memet Ali Alabora anlatacak, Sascha Goetzel yönetecek. Bir saat sürecek olan konser saat 19:00’da başlayacak ve arasız gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT